in

11. Beyoğlu Sahaf Festivali Yaklaşıyor!

Taksim Meydanı’nda düzenlenen Beyoğlu Festivalleri’nde sıra sahaflara geldi.

beyoglu sahaf festivali
- Reklam -
- Reklam -

Beyoğlu Belediyesi’nin her yıl düzenlediği sahaf festivallerinin on birincisi başlıyor. 18 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlikte birçok sahaf Taksim Meydanı’nda stant açacak.

Geçmişe bir pencere açan bu festivalde el yazmaları, pullar, kartpostallar, eski film afişleri ve plaklar, dergiler, baskısı tükenmiş kitaplar, siyah beyaz fotoğraflar, mektuplar ve çizgi romanlar bulmak mümkün. Eğer şanslıysanız uzun zamandır arayıp da bulamadığınız bir eserin tezgâhlardan size muzipçe el sallaması mümkün. Veya hiç beklemediğiniz bir anda daha yeni çıkmış sayılabilecek ama ilk sahibi tarafından beğenilmeyip sahaflara teslim edilen bir kitabı oldukça ucuza da kapabilirsiniz.

Toplamda beş ay süren Beyoğlu Festivalleri’nde sahaf festivalinin ardından bilim şenliği ve tasarım festivali yapılacak, sokak lezzetleri festivali ile de beş aylık etkinlik son bulacak.

- Reklam -
- Reklam -

Beyzanur Merter

Kendi alemimde yaşıyorum, kitaplar, diziler, filmler bana eşlik ediyor. Futurama ile Breaking Bad'in yeri bende apayrı. Bir şeyler üretmekten, dil öğrenmekten ve gereksiz ancak güzel şeyler toplamaktan hoşlanıyorum. Kedileri ve kuşları seviyorum. Küçükken bilim insanı olmak amacım vardı, doğru yolda gittiğimi umuyorum. Biri ''hadi kalk, geldik'' diyene kadar düzenimi/düzensizliğimi değiştirebileceğimi sanmıyorum...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dan brown baslangic ust

Dan Brown’ın Yeni Romanının İlk Bölümünü Tüm Dünyadan Önce Okuyun

kiltablet ust

Kiltablet Fanzin’in Onuncu Sayısı Çıktı