in ,

Death Note Yeni Bir Uyarlamayla Netflix’te!

Animelerle uzaktan yakından alakası olmayan birçok kişinin bile izleyip sevdiği ve yine çoğu kişide ayrı yeri olan Death Note (Ölüm Defteri) Netflix tarafından farklı bir uyarlamayla tekrar karşımıza geliyor!

death note
- Reklam -
- Reklam -

Bir zamanların ve hatta günümüzün bile birçoklarına göre favori animesi Death Note, Netflix kanalının hazırladığı özel bir uyarlamayla takipçilerine bir kez daha selam vermeye hazırlanıyor. İlk fragmanıysa geçtiğimiz gün yayınlandı!

Konusundan kısaca bahsetmek gerekirse Light Yagami isimli 17 yaşındaki bir genç, bir ölüm meleğinin (şinigami) düşürdüğü Death Note adındaki defteri bulur. Bu deftere adlarını yazdığı kişilerin öldüğünü öğrenir ve kendince bir sistem kurmaya başlar. Haliyle Japonya genelinde olaylar karışır. Bunun sonucunda olayları çözmesi için L adında ne gerçek adı ne de yüzü bilinen bir dedektif tutulur. Ve animenin önemli bir bölümü boyunca bu ikili arasında (L ve Kira) geçen maceraya hep birlikte heyecanla tanık oluruz.

death note 3

- Reklam -

Adam Wingard‘ın yönettiği ve Nat Wolff, Margaret Qualley, Lakeith Stanfield gibi isimlerin oynadığı, Willem Dafoe‘un da sesiyle Ryuk karakterine can verdiği yapımın ilk fragmanı heyecanlandırsa da biraz üzmedi değil. Özellikle Light Yagami karakteri için daha iyi bir seçim yapılabilirdi gibi duruyor şimdilik. Ama yeni gelecek tanıtımlar fikrimizin değişmesine belki yardımcı olabilir.

Takipçilerinin bildiği gibi bu ilk live-action denemesi değil. Daha önce Japonlar tarafından birkaç filmi yapılmış ve maalesef birçok benzer yapımda olduğu gibi hayal kırıklığı yaratmıştı.

- Reklam -

death note 2

Ortaya çıkardığı başarılı yapımlar ile gönlümüzü kazanan Netflix bakalım anime uyarlaması bir filmde de aynı başarıyı sağlayabilecek mi? Bu sorunun cevabını 25 Ağustos 2017 tarihinde hep birlikte öğreneceğiz.

Uyarlamanın fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

YouTube video

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

enderin golgesi ust

Ender’in Gölgesi’ne Hazır Olun!

amerikan vampiri 2 ust

Amerikan Vampiri 2. Cildiyle Nihayet Bizlerle!