in , ,

İstanbul Comics & Art Festival’e Sayılı Günler Kaldı

İstanbul Comics & Art Festival (ICAF), 23-25 Eylül tarihleri arasında çizgi ve mizah severlerle buluşacak.

istanbul comics art festival
- Reklam -
- Reklam -

Kadıköy’de, Saint Joseph Tesisleri’nde düzenlenecek olan festivalde çizgi roman, graffiti ve animasyon başta olmak üzere, görsel sanatların birçok dalı bir araya geliyor.

Canlı graffiti performansları, workshop çalışmaları, animasyon film gösterimleri ve ustalara saygı söyleşilerinin de yer alacağı organizasyon seyircilerine zengin bir menü sunuyor.

Festivalde ayrıca, çizgi roman dükkanları, sahaflar, yayınevleri, mizah dergileri ve animasyon sanatları ile ilgilenenlerin yanı sıra, profesyoneller de katılacak.

- Reklam -

Tüm bunlara ek olarak, katılımcılar organizasyonun yaratıcı workshopları kapsamında çiziyoruz, boyuyoruz ve kendi çizgi romanını yarat gibi etkinliklerde yer alabilecekler.

- Reklam -

Dolu dolu geçmesi beklenen festivale sayılı günler kala yerinizii ayırtmayı unutmayın.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

221b dergi 5 ust

Yerli Polisiye Dergisi 221B’nin “Darbe Günlerinde Polisiye” Sayısı Çıktı!

Yavru Kuş - Octavia E. Butler - İnceleme

Yavru Kuş: Vampirizm Üzerinden Ayrımcılığın Tüm Renkleri