in ,

Unutulmaz Batman Hikayelerinden İkisi Animasyon Olabilir

Fan Expo 2016’da konuşan Mark Hamill ve Kevin Conroy hangi Batman hikayelerini animasyon olarak görmek istediklerini açıkladı.

batman joker
- Reklam -
- Reklam -

Kanada’da düzenlenen Fan Expo 2016’dan haberler gelmeye devam ediyor. Dün Stan Lee panelinde yaşanan eğlenceli dakikaları sizinle paylaşmıştık. Şimdiki haberimiz ise DC animasyonlarında Batman ve  Joker’i seslendiren efsane ikilinin konuşmasından.

Mark Hamill (Joker) ve Kevin Conroy (Batman) panelde kendilerine yöneltilen soruları yanıtlarken animasyon olarak görmek istedikleri Batman hikayelerinden de bahsettiler. Kevin Conroy pek çok Gotham kötüsünü görebileceğimiz Hush hikayesinin, Mark Hamill ise ikinci Robin Jason Todd’un ölümünün anlatıldığı A Death In Family‘nin  (Ailede Ölüm) animasyonunu görmek istediğini belirtmiş. Şu anda Hush‘ı görmemiz daha olası, çünkü Jason Todd’un ölümünü Under the Red Hood animasyonunda izlemiştik hatırlarsanız. Ama biz ikisini de görmek isteriz tabii ki .

En yakın zamanda izleyebileceğimiz DC animasyonu olan Justice League Dark ise yıl bitmeden bizlerle olacak. DC evrenin bu büyülü kısmının büyük bir hayranı olarak ben de o yapımı heyecanla bekliyorum. Ayrıca filmde Batman’i de göreceğiz, ama ne yazık ki Kevin Conroy tarafından seslendirilmeyecek. Animasyonun Comic Con’da yayınlanan fragmanı aşağıda:

- Reklam -

https://www.youtube.com/watch?v=MHO9H8ePHFU

Yapımı kesin olan diğer DC animasyonlarıysa 2017’de izleyebileceğimiz Teen Titans: The Judas Contract ve Batman and Harley Quinn. Gelecek diğer animasyonların Killing Joke (Öldüren Şaka) gibi mahvedilmemesini umuyoruz.  Hatırlayacağınız üzere yazarlarımızdan Türker Beşe o animasyonu iyi ve kötü yönleriyle incelemişti. Dilerseniz makalesine hemen buradan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Kevin Conroy ile Mark Hamill’in seslendirdiği Batman ve Joker’i ise gelecek ay Cartoon Network’te başlayacak Justice League Action serisinde görebileceğiz. Bu  serinin karakterleri Rebirth ile yenilenen kıyafetler temel alınarak hazırlanmış, ancak ben çizimleri çok beğenmedim. Buna rağmen Comic Con’da yayınlanan fragmanı yine de heyecan uyandırıyor. 2000’lerin başında yayınlanan ve çok beğenilen Justice League ve Justice League Unlimited serileriyle boy ölçüşebilecek mi göreceğiz.

YouTube video

Peki siz ne dersiniz? Hangi DC hikayelerini animasyon olarak görmeliyiz?

Efe Sarıtunalı

2001 Manisa doğumluyum. İzmir Fen Lisesi'nde okuyorum. Çizgi roman okur ve günü geldiğinde yazabilme hayali kurarım. En büyük tutkularım kitaplar (özellikle bilimkurgu, fantastik veya polisiye) ve bilgisayarım. İleride yazılım mühendisi olmak ve bilgisayar oyunları yapmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yaklasan dip ust

Onat Bahadır’ın Yeni Öykü Kitabı “Yaklaşan Dip” Raflarda!

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları: Ruhlar Kütüphanesi - Ransom Riggs

Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları Serisi, Son Kitabıyla Yakında Raflarda