in

Varyemez Amca, Eski Doctor Who David Tennant’la Geri Dönüyor!

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmlerinden Ördek Şehri (DuckTales) yıllar sonra yepyeni bir seslendirme kadrosuyla yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

ducktales ust
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in ellerinden çıkan çizgi filmler öyle ya da böyle hayatımızın çeşitli dönemlerinde kendine yer bulmuştur. Mickey Mouse’un hortumun ortasında verdiği opera, Donald Duck’ın şanssızlıkları ve Goofy’nin sakarlıklarının yanı sıra Oyuncak Hikâyesi, Kayıp Balık Nemo ve Aslan Kral gibi uzun metrajlı filmleriyle de pek çok kez hayal dünyamızı zenginleştirmeye, bizleri kâh güldürüp kâh hüzünlendirmeye gelmiştir bu animasyonlar.

Ama zirve noktası neydi diye soracak olsanız herhâlde çoğu kişi 90’ların sonunu işaret edecektir. Yani Ördek Şehri (DuckTales) ile Karakanat Ördek’in (Darkwing Duck) aynı anda yayında olduğu şu efsanevi dönem. Pelerinli ördeğimiz hâlâ nostalji diyarlarının o puslu topraklarında yaşasa da Varyemez Amca ile yeğenleri yıllar sonra bizlere güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Hem de yepyeni bölümlerle ve yeni bir seslendirme kadrosuyla. Üstelik aralarında Onuncu Doctor Who David Tennant da var! Peki kimi seslendiriyor dersiniz? Tabii ki Varyemez Amca’yı!

Tüm dünya gibi biz de Disney XD kanalının yayınladığı ve seslendirme ekibinin jenerik şarkısını söylediği bir videoyla haberdar olduk bu gelişmeden. Gördüğümüz kadarıyla Cin, Can, Cem üçlüsü (Huey, Dewey, Louie), Launchpad, tombiş dadımız Mrs. Beakley ve Webby de kadroda. Videonun en sonundaki sese bakarak Donald da vardır mutlaka diye düşünüyorum.

- Reklam -

E hadi o zaman, hep beraber: Life is like a hurricaaaane, here in Duckbuuurg…

- Reklam -

DuckTales 2017:

YouTube video

Orijinal jenerik:

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

star wars guc uyaniyor

Star Wars Logosu Faşizmden Etkilenmiş

One Punch Man manga inceleme

One Punch Man: Tek Yumrukla Bol Eğlence