in

Yeni Bir Addams Ailesi Animasyonu Yolda

Çocukluğumuzun korku dolu komşuları Addams Ailesi uzun bir aradan sonra beyazperdeye geri dönüyor.

Yeni Addams Ailesi Animasyonu
- Reklam -
- Reklam -

90’ların favori ürkünç ailesi Addams upuzun bir aranın ardından yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Charles Addams adlı karikatürist tarafından ilk kez 1932 yılında, The New Yorker gazetesi için bant-çizgi roman olarak çizilen Addams Ailesi’nin maceraları ta o zamanlar bile çok büyük bir popülarite yakalamış, daha sonra pek çok kereler televizyon dizilerine, çizgi filmlere, uzun metrajlı animasyonlara ve sinema filmlerine uyarlanmıştı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Sosis Partisi (Sausage Party) adlı yetişkinlere yönelik animasyon filminin yönetmenlerinden Conrad Vernon, Addams Ailesi için yeni bir film çekmeye hazırlanıyor. Senaryosunu çok başarılı bir ismin, Pamela Pettler’ın (Corpse Bride, Monster House) yazdığı animasyon, serinin orijinal çıkış noktasından, yani gazetelerde yayımlanan eski bant-çizgi romanlarından ilham alınarak gözlerimiz önüne getirilecek.

Çocukluğumuzda çok güzel izler bırakan bu güzide yapım uzun bir zamandır ekranlarımıza yeniden taşınmaya çalışılıyordu. Hatta en son 2010 yılında, Tim Burton tarafından yine animasyon filmine uyarlanması gündeme gelmiş ama çeşitli sebeplerden ötürü bu proje hayata geçirilememişti. Bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırabilecekler mi?

- Reklam -
- Reklam -

Addams Ailesi’nin yeni animasyonuyla ne zaman buluşacağımız şimdilik belli değil lakin 2020’den sonra geleceğini tahmin ediliyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gio oduller 2017

2017 Gio Ödülleri’nin Finalistleri Belli Oldu

alice on wednesday ust

Japonya’daki Alice Harikalar Diyarında Temalı Dükkâna Göz Atın