in ,

Assassin’s Creed: Sahipsiz Raflarda

Assassin’s Creed serisi Haytham Kenway’in hayatını konu alan beşinci kitabıyla Türk okurlarla buluşmaya devam ediyor.

Assassin's Creed: Sahipsiz - Oliver Bowden
- Reklam -
- Reklam -

Epsilon Yayınevi, Oliver Bowden imzasını taşıyan Assassin’s Creed romanlarını dilimize kazandırmaya kaldığı yerden devam ediyor. Şimdiye dek dört kitabını okuduğumuz seride Ezio ve Altaïr‘in maceralarına konuk olmuştuk. Beşinci cildimiz Sahipsiz ise bizleri Haytham Kenway‘in gençliğine götürüyor.

Haytam’ın günlüğü şeklinde kaleme alınan kitapta kahramanımızın İngiltere’deki çocukluk yıllarından başlayarak kariyerinde nasıl yükseldiğine ve Tapınak Şövalyeleri’ne nasıl katıldığına şahit oluyoruz.

Assassin’s Creed: Sahipsiz – Oliver Bowden | Arka Kapak Tanıtımı

HAKİKAT KANLA YAZILACAK!

- Reklam -

“Ben kılıç kullanmakta ustayım. Ve ben öldürme işinde yetenekliyim. Bu yeteneğimden zevk almıyorum. Bu işte sadece iyiyim, o kadar.”

1735, Londra.

Haytham Kenway kılıç tutabilecek yaşa geldiğinde beri silah eğitimi alıyordu. Ailesiyle birlikte yaşadığı ev saldırıya uğradığında -babası öldürülmüş ve kız kardeşi silahlı adamlarca kaçırılmıştı- Haytham yuvasını yapabileceği tek şekilde savundu: Öldürerek.

- Reklam -

Artık bir ailesi olmadığından, gizemli bir eğitmen tarafından alınıp eğitildi ve ölümcül bir katile dönüştü. Öç alma isteği onu tükettiğinde, Haytham intikam almak için araştırmaya başladı. Artık kimseye güvenmiyor ve bugüne kadar bildiği her şeyi sorguluyordu.

Assasinler ve Tapınakçılar arasında yüzlerce yıldır devam eden savaşın ortasına sürüklendiğinde etrafı komplo ve ihanetle sarıldı.

Ama o öldürmek için doğmuş ve eğitilmişti, karşısına kim çıkarsa çıksın durmayacaktı.

Erhan Gülşen ve Hasan Düzcan ikilisi tarafından ortaklaşa çevrilen 400 sayfalık kitap şu anda satışta. Böylelikle toplamda sekiz ciltten oluşan seriden geriye yalnızca Black Flag, Unity ve Underworld kalmış oluyor. Darısı başlarına diyelim. Ne de olsa hiçbir şey gerçek değil, her şey mümkün.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kuskucu somon ust

Kuşkucu Somon Tekrar Bizlerle

galip tekin cry

Çizgi Roman Yolculuğu’nun Galip Tekin Temalı Yeni Bölümü Yayında!