in

A-Bebekleri ve X-Bebekleri Raflarda!

Son zamanların en popüler çizerlerinden Skottie Young’ın X-Men ve Avengers gruplarını tiye aldığı meşhur çizgi roman bizlerle!

a bebekleri x bebekleri ust
- Reklam -
- Reklam -

Skottie Young’ın adını duymasanız bile hayranlık uyandıran çizimlerinden birkaçını mutlaka görmüşsünüzdür. Hani kimi zaman alternatif kapaklarda kimi zaman da internette bir Marvel Comics karakterini büyümüş de küçülmüş, şirin mi şirin, çoğu zamanda komik bir biçimde betimleyen çizimler var ya… Hah! Onların sahibi Skottie Young işte.

Chris Giarrusso’nun 90’ların sonunda Mini Marvels ile başlattığı akımı kendi çizimleriyle harika bir şekilde devam ettiren Young belki de en çok kendisine Eisner Ödülü kazandıran Oz Büyücüsü (Marmara Çizgi, 2012) çizgi romanıyla tanınır. Kendisini şimdi de X-Men ve Avengers gruplarını birer bebek olarak resmettiği A-Bebekleri ve X-Bebekleri’yle okuma fırsatı yakalayacağız.

Çizgi-romanın arka kapak yazısı şu şekilde:

- Reklam -

a-bebekleri-x-bebekleriMinicik Kahramanlar, Kocaman Aksiyon!

Ve sonunda bebekler Marvel Dünyası’nı ele geçirdi. Kim hayatta kalacak? Kim Ölecek? Kim pişik olacak? Hepsinin cevapları A-Bebekleri ve X-Bebekleri’nde. Ayrıca, Marvel Şimdi Ne Olacak’ta neler olacak?

- Reklam -

Bu fasikülde, A- Babies vs X-Babies #1 ve Marvel NOW WHAT #1 sayıları toplanmıştır.

Burç Üner’in çevirisiyle Marmara Çizgi’den çıkan 56 sayfalık bu mini cilt şu anda sadece 10 TL’ya satışta. Kaçırmayın deriz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uzay yolu ust

“Uzay Yolu Kitabı” Raflardaki Yerini Aldı

harbinger 4 ust

Harbinger’ın Dördüncü Cildi Çıktı