in ,

Comikon 2017 “GOLDEN TAMAGO Genç Çizer Yarışması” ile Geliyor

“Golden Tamago Genç  Çizer Yarışması”na da ev sahipliği yapacak olan Comikon İstanbul/ Manga Fest 2017 tüm hızıyla yaklaşıyor.

Comikon 2017
- Reklam -
- Reklam -

Comikon İstanbul/ Manga Fest 2017 etkinliği tüm hızıyla yaklaşıyor. Ekim ayında düzenlenecek olan Comikon 2017, manga çizerlerinin usta mangakalar karşısında yarıştığı, mini konserler ve sahne şovlarının olduğu, manga sanatının sergilendiği, çizim ve karakterleri konu alan konser, yarışma ve film gösterimleri gibi birçok etkinliği içinde barındıran bir festival.

Ayrıca International Manga Museum tarafından sunulacak olan “Modern Manga Tarihi Sergisi” 7-8 Ekim 2017’de Comikon İstanbul’da olacak. Meraklısının sabırsızlıkla beklediği, Japon kültürünü yakından tanımak isteyenlerin ise mutlaka uğraması gereken bir etkinlik bu.

- Reklam -

manga tarihi
Comikon İstanbul 2017’nin en önemli etkinliklerinden “Golden Tamago Genç  Çizer Yarışması” 7-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Manga ve çizgi roman meraklılarının portfolyolarını sergileyebilmeleri, yayıncılarla paylaşabilmeleri için Çizer/Dojinshi masaları kurulacak. Ödüller arasında Japon Sanat Merkezi tarafından Mangaka yetiştirmeye yönelik üç aylık atölye çalışması da var.

- Reklam -

Seren Şapcılar

3 Nisan 1995 tarihinde İzmir’de doğdum. Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım öğrencisiyim. Yaklaşık iki yıldır yurtdışına el işi ürünler satmaktayım. Fantastiğe olan ilgim, çocukluğumu izlemekle geçirdiğim Jurassic Park serisine olan hayranlığım ve dinozorlara olan yoğun sevgim ile başladı. Bunu fantastik seri kitaplar takip etti ve kendim de birkaç deneme yazmakla uğraştım. Anime dünyasına girişim yoğun tavsiyeler üzerine Fullmetal Alchemist ile başladı ve ardından neredeyse tüm türlerden bolca anime izledim. İleride oyun, oyuncak tasarımı alanında çalışmak istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

obi wan ust

Obi-Wan Kenobi Filmi Geliyor!

Liseler Arası Suna Kıraç Öykü Yarışması

Liseler Arası Suna Kıraç Öykü Yarışması 10. Yılını Kutluyor