in

Daredevil: Korkusuz Üç Farklı Kapağıyla Çıktı!

Daredevil’ın Frank Miller imzalı efsanevi köken hikâyesi “Korkusuz” yeniden bizlerle!

daredevill korkusuz
- Reklam -
- Reklam -

Arkabahçe Yayıncılık daha önce, 2001 yılında dilimize kazandırdığı ve Frank Miller‘ın en güzel işlerinden biri olan Daredevil: Korkusuz‘u tekrar dilimize kazandırdı. Karakterin kökenine nefes kesici bir yolculuğa hazır olun!

Daredevil‘ın nasıl oluştuğunu görmek istiyorsanız bu cilt tam da aradığınız şey. Karakterin orijin hikayesini oluşturan bu hikayede esasen bir süper kahraman görmüyoruz. Sıkı, deri kostümler içinde birini görmeyi umuyorsanız bir süre üzüleceksiniz. Bu hikayede hata yapan, yaptıklarıyla yaşamak zorunda olan normal bir insan görüyoruz. Süper kahramanların olağanüstülüklerine kapılıp onların da birer insan olduğunu unutuyoruz. Frank Miller ve Jonh Romita Jr. bizlere muhteşem bir hikaye ve sunumla Daredevil‘ın normal bir insanken nasıl bir kahraman olmaya çalıştığını gösteriyor.

Okumakta olduğunuz standart serilerden oldukça farklı ve etkileyici olduğunu söylemeliyiz. Cildin tanıtım bülteni ise şöyle:
daredevil korkusuz sert kapak

- Reklam -

MAAT MURDOCK’UN RUHUNUN DERİNLİKLERİNDE YANAN BİR ATEŞ VAR.

Bekar bir baba tarafından büyütüldü. Ödüllü bir boksör tarafından… Her şeyi yoluna koyması için son bir şansı olan ve bu son şansın hayatına mal olduğu bir boksör.

Çocukken hakarete ve tacize maruz kalan Matt, yaşlı bir adamı kurtarırken radyoaktif materyaller ile temas etmesi sonucu kör kalınca hayatı geri dönüşü olmayan bir şekilde değişiyor. Sonuç? Kaza sonrası edindiği süper duyuları kullanmasında yardım eden kırılması mümkün olmayan bir irade, kesin bir zeka. Onunki bir aşk, hüzün, düş kırıklığı ve cesaret hikayesi.

- Reklam -

Daredevil’in orijinini piyasanın efsaneleri Frank Miller ve John Romita Jr. İle keşfedin.

Daredevil: Korkusuz‘u iki farklı kapakla normal cilt olarak ya da kırmızı kaplı, kalın ciltli özel baskısıyla internetten ve çizgi roman dükkanlarından edinebilirsiniz. İyi okumalar efendim!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bir palavracinin itiraflari ust

Philip K. Dick’den Bir Palavracının İtirafları Bizlerle!

son nobet king ust

Stephen King’in “Son Nöbet”i Artık Türkçe