in

Doktor Strange: Yemin Raflarda!

Marvel Comics’in en mistik karakterlerinden Doktor Strange, Saga’nın yazarı Brian K. Vaughan’ın kaleme aldığı ünlü macerası bizlerle!

doktor strange yemin ust
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Strange… Eski kurtlar onu dilimizde çeşitli yayınevleri tarafından basılan Spider-man, Uzay Şövalyesi ROM ve Fantastik Dörtlü gibi çizgi romanlardan tanıyor. Yeni nesilse Benedict Cumberbatch’ın (Sherlock) yaklaşan filmi sayesinde az çok tanıştı kendisiyle. Lâkin bu kadar meşhur olmasına rağmen bugüne dek başrolünü üstlendiği bir çizgi macerasını okuyamamıştık kendisinin.

Ne mutlu ki, Arkabahçe Yayıncılık sağ olsun, artık bu durum geçerliliğini yitirdi. Üstelik çok sevdiğimiz bir senaristin, Saga ve Y: Son Erkek gibi inanılmaz işlere imza atan Brian K. Vaughan’ın yazdığı bir macerasıyla!

Doktor Strange: Yemin’in arka kapak yazısı şu şekilde:

- Reklam -

doktor-strange-yeminDoktor Stephen Strange, kariyerindeki en önemli sıra dışı gizemi çözmeye çalışıyor… bir suikast girişimini, hem de kendisine karşı yapılan! Ve en güvendiği yakın arkadaşı ölümün eşiğindeyken, Marvel Evreni’nin en beklenmedik köşesinde yeni bir müttefik ediniyor.

Eisner ödüllü yazar Brian K. Vaughan (Runaways, Y: The Last Man) ve yeni çizer Marcos Martin (Amazing Spider-Man) bir yandan Yüce Büyücünün şu anki Marvel Evreni’ndeki yerini pekiştiren bir yandan da onu New York yeraltından gerçekliğin en ücra köşelerindeki ölümcül boyutlara götürecek bir macera için güçlerini birleştiriyor.

- Reklam -

Bu ciltte Doktor Strange: Yemin #1-5 ve dört sayfalık ek bir öyküyü yer almaktadır.

İlk kez 2007 yılında yayınlanan Yemin, toplamda 5 sayıdan oluşan bir mini-macera. Bu cildin çevirisiyse Sinan Ural’a ait. Doktor Strange’le sinemada buluşmadan önce kendisiyle tanışmak isteyenler kaçırmasın.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10. Beyoğlu Sahaf Festivali

10. Beyoğlu Sahaf Festivali Başladı!

yuruyen kentler

Peter Jackson ve Ekibinden Bir “Yürüyen Kentler” Filmi Geliyor!