in

Enki Bilal’den “Kara Tarikat Tugayları” Bizlerle

Marmara Çizgi, büyük usta Enki Bilal’in eserlerini bizlerle buluşturmaya devam ediyor. Sırada Kara Tarikat Tugayları var.

kara tarikat tugaylari ust1
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce bizleri Boşnak asıllı Fransız çizer Enki Bilal’in Nikopol üçlemesi, Canavar dörtlemesi ve Bugünün Efsaneleri üçlemesiyle buluşturan Marmara Çizgi, büyük ustanın diğer eserlerini de Türk çizgi roman severlerin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Bu kez karşımızda, tıpkı Bugünün Efsaneleri üçlemesinde olduğu gibi yine Pierre Christin ve Enki Bilal ortaklığıyla hazırlanan Kara Tarikat Tugayları var. Cildin arka kapak yazısı şu şekilde:

kara tarikat tugaylariİspanya kırsalının derinliklerindeki bir köyün tüm halkı bir grup insan tarafından canice katledilir. Bu menfur eylem, Franco’nun bir avuç kalmış eski askerlerinden oluşan Kara Tarikat Tugayları adındaki bir terörist grup tarafından üstlenilir.

- Reklam -

İngiliz bir gazeteci o adamların İspanya İç Savaşı sırasında çatıştığı düşmanlarla aynı insanlar olduğunu fark eder ve bu katillerin izini sürmek için Uluslararası Tugaylar’dan eski arkadaşlarıyla yeniden temasa geçmeye karar verir.

- Reklam -

Bu karar, kana susamış bir takım azılı katilin peşinden bütün Avrupa’ya uzanacak kanlı ve ölümcül bir serüvenin başlangıcı olacaktır.

Çevirisini Ömer B. Albayrak’ın, editörlüğünüyse Emre Taşkıran’ın yaptığı 88 sayfalık cilt şu anda satışta. Kaçırmayın deriz!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cin edebiyatindan secme oykuler ust

Çin Edebiyatından Seçme Öyküler Raflarda

spawn1 ust

Spawn: Cehennemden Dönen Asi Tohum