in

Harbinger’ın Dördüncü Cildi Çıktı

Mutant çizgi romanlarına karanlık ve gri bir gözle bakan Harbinger serisi yoluna hız kesmeden devam ediyor.

harbinger 4 ust
- Reklam -
- Reklam -

Yurtdışında Amerikalı Valiant Comics tarafından basılan ve üstün yeteneklere sahip mutantlar klişesine hem modern hem de daha karanlık bir bakış açısı getiren Harbinger serisi Büyülü Çizgi Roman tarafından dilimize çevrilmeyi sürdürüyor.

Bir tarafta Profesör X’in rolüne soyunarak dünyanın dört bir yanındaki mutantları toplayan ama onlarla kendi özel ordusunu kuran ve müthiş bir servet elde eden iş adamı Toyo Harada. Diğer yandaysa uyuşturucu bağımlısı Peter Stanchek. Tam bir nerd olan, inanılmaz sempatik obezimiz Faith. Normalde yatalak olan ama güçlerini kullandığında tam bir yıkım makinesine dönüşen Torque. Ve hem bir striptizci hem de payromanyak olan Flamingo. Hepsi de gri, hepsi de aykırı, hepsi de tuhaf bir biçimde sevilesi karakterler.

Peter Stanchek ve arkadaşları Toyo Harada’nın emrindeki profesyonel mutant ordusundan kaçmaya çalışırken hem hayatın hem de acemiliklerinin karşılarına çıkardığı zorluklarla mücadele etmek zorunda.

- Reklam -

Çizgi romanın dördüncü cildi Mükemmel Gün’ün arka kapak yazısı şu şekilde:

harbinger-4Harbinger Vakfı’ndan firar etmesinin ardından hırpalanmış ve yaralı haldeki tele-kinetik Peter Stanchek’in elinde tek seçenek var; kaçmak. Ama bu yolda yalnız yürümek zorunda değil. Güvenebileceği yegâne ikiliyle birlikte Amerika’yı baştan başa kat eden Peter’ın, süper-güçlü acemilerden oluşan yeni bir grubu aktive etmesi gerek; Toyo Harada ve Harbinger baskın timleri onlara ulaşmadan önce… Peter Stanchek. Zephyr. Kris. Flamingo. Daha önce görmediğiniz tarzda bir süper-güçlü gençler ekibi: Birlikte, Harada’nın küresel imparatorluğunu taş üzerinde taş kalmayana dek dağıtacaklar.

- Reklam -

New York Times’ın Çok Satanlar listesinde yer bulan yazar Joshua Dysart (Unknown Soldier, BPRD) ve çizgi romanın genç yeteneklerinden oluşan bir yıldızlar karmasının eseri olan cilt, Harbinger #6 ilâ #10’u bir araya getiriyor. Çizgi roman okurları ve eleştirmenlerinden tam not alan serinin yeni cildine hazır olun!

Çevirisini Pitey Gonca Özbay‘ın üstlendiği Harbinger #4 – Mükemmel Gün şu anda satışta. Bu seriye mutlaka bir şans verin, pişman olmayacaksınız.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

a bebekleri x bebekleri ust

A-Bebekleri ve X-Bebekleri Raflarda!

ihtiyar logan savas alanlari ust

İhtiyar Logan: Savaş Alanları Çıktı!