in

İç Savaş 2 Kapımızda!

Marvel Comics kahramanlarının kozlarını kıyasıya paylaştıkları İç Savaş II (Civil War II) Marmara Çizgi aracılığıyla bizlerle.

ic savas 2 ust
- Reklam -

Geçtiğimiz yıl Amerika’da yayınlanan ve Marvel Comics süper kahramanlarını bir kez daha iki amansız cephe hâlinde karşı karşıya getiren İç Savaş II (Civil War II), Marmara Çizgi tarafından dilimize kazandırıldı. Bir cephede yine Iron-Man‘in, diğer cephedeyse bir başka “Captain”in, Captain Marvel‘ın başı çekeceği ve Spider-man, Deadpool, Thor, War Machine ve Ant-Man gibi karakterlerin bu ikisinden birine destek vereceği savaş yine zor kararlara ve kardeş kavgalarına sahne olacak. Ve tabii ki önemli kahramanlardan biri yine ölecek… Ama kim?

Çizgi roman için yayınlanan tanıtım bülteni şöyle:
ic savas 2Geleceği tahmin etmek gibi benzersiz yeteneklere sahip Ulysses adında bir Inhuman ortaya çıkınca, dünyanın muhafızları dramatik sonuçlarla yüzleşmek zorunda kalacak. Ulysses’in gördüğü görüntülerden birinin sebep olacağı trajedinin ardından, Captain Marvel ve Tony Stark’ın uzun yıllardır süren dostluğu, yıkıcı bir kayıp yüzünden sona erme noktasına gelecek.

Kahraman olmak ne anlama gelir? Henüz işlenmemiş suçları cezalandırmak doğru mudur? Sonuçlar, sebepleri haklı çıkarır mı? Ayrıca, Ulysses’in yeteneği ne kadar güvenilir?

- Reklam -
- Reklam -

Avengers, X-Men, Inhumans, Örümcek Adamlar, Evrenin Koruyucuları ve daha fazlası, bu ikisi arasında seçim yapıp bölünecekler ve savaş davulları çalacak. Aralarındaki en iyilerden biri ölünce, Marvel evreni bir kez daha çatışmalara sürüklenecek — Ama gelecek adına verilen mücadeleden sonra, kurtarılmaya değer bir gelecek kalacak mı?
Brian Michael Bendis’in yazdığı bu vurdulu kırdılı maceranın çevirisi Tulgan Köksal‘a, editörlüğüyse S. Emre Taşkıran‘a ait. İç Savaş 2’yi bu aydan itibaren tüm kitapçılarda ve çizgi roman mağazalarında bulabilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kopya hayatlar ust

Yerli Bilimkurgu Romanı “Kopya Hayatlar” Çıkışını Yaptı

olunluler uyurken ust

Kurt Vonnegut’un “Ölümlüler Uyurken” Kitabı Tekrar Raflarda