in

Injustice Devam Ediyor! 3. Yıl, 2. Cilt Bizlerle

Injustice çizgi roman serisinde yeni cilt artık bizlerle.

injustice 3 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi Düşler Injustice ciltlerinde yoluna tam gaz devam ediyor. En son 2 ay önce 3. Yıl, 1. Cilt‘i bizlerle buluşturan yayınevi, bu defa 2. Cilt ile kaldığı yerden seriyi sürdürüyor.

3. Yıl, 1. Cilt’te artık Justice League Dark üyelerinin de seriye dahil oluşuyla büyü de kendine Injustice evreninde yer bulmuştu. Hatta o sayıyı sizler için incelemiştik. Her Injustice cildi gibi yine bizi meraktan öldürerek bitmişti o da. Neyse ki yeni cilt geldi de biraz olsun merakımızı dindirebileceğiz. Tabii bu seferkinin sonuna varana dek…

Superman ve Batman‘in çatısı altındaki gruplaşmalar ve ölümüne savaşlar süperler arasında devam ediyor! Bakın bu yeni ciltte bizi neler bekliyor:

- Reklam -

injustice-3-yil-2-ciltKötü Bir Şey Buraya Geliyor!

Süper kahramanların çatışmasının tarafları olan Batman ve Süperman, kendi tarafında savaşmaları için hayal edilemez derecede güçlü büyülü varlıklar çağırdı. Ama her ikisi de bu savaşa dahil ettikleri güçleri kontrol edemediklerini fark edecek ve bunu yaptıklarında, çok geç kalmış olmaları söz konusu olabilir. Bu yeni krizin tek çözümü, savaş yaraları taşıyan her iki ekipteki kahramanların birleşip bu yeni tehditlerle savaşmaları, çünkü dedikleri gibi:”bildiğin Şeytan bilmediğin Şeytandan…”

- Reklam -

Olayların aldığı bu beklenmedik hal, birbirleriyle savaş halinde olan John Constantine, Dr. Fate, Swamp Thing ve diğer kahramanların, ortaya çıkan büyülü kıyameti kontrol altına almak için müttefik olmasına sebep olacak. Bu savaş artık yalnızca Dünya için değil, gerçekliğin doğası içinde verilecek!

Çizgi Düşler etiketiyle bizlerle buluşmayı sürdüren seride, çevirmen koltuğunda Tulgan Köksal‘ı görüyoruz. Kendisi diğer ciltlerde de bizimleydi ve tertemiz bir iş ortaya koyuyor. Editörse İlke Keskin. O da diğer ciltlerde editör koltuğunda bizlerleydi.

Neyse biz cildi okumaya kaçtık! Yeni haberlerde görüşmek üzere.

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

World Fantasy Awards

2016 World Fantasy Awards Galipleri Açıklandı

Sandman 1 İnceleme

Sandman – Prelüdler ve Noktürnler: Rüyalar ve Kâbuslar Arasındaki Harikalar Diyarı