in

Injustice: Dördüncü Yıl, İkinci Cilt Raflarda

DC’nin süper kahramanlarının hunharca birbirine girdiği, hiç beklenmedik ittifakların ve muazzam savaşların patlak verdiği Injustice serisinin yeni cildi bizlerle.

injustice 4 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat serisinin yapımcısı NetherRealm Studios tarafından geliştirilen, Injustice: Gods Among Us (Tanrılar Aramızda) adlı bir dövüş oyununun “yan ürünü” olarak hayatına başlayan ancak daha sonra dostu dosta kırdıran savaşlara, beklenmedik ittifaklara ve insanın aklını başından alan entrikalara sahne olan Injustice çizgi romanları, Çizgi Düşler kalitesiyle bizlerle buluşmaya hız kesmeden devam ediyor!

Dördüncü yılla birlikte tanrılar “gerçekten” aramıza inmiş, DC’nin Olimpos kahramanları da bu bitmek bilmez çekişmeye karışmıştı. Şimdi kahramanlar bir kez daha taraflarını seçmek ve çok daha büyük bir güce karşı savaşmak zorunda kalacaklar.

Injustice: Dördüncü Yıl, İkinci Cilt’in tanıtım metni şöyle:

- Reklam -

injustice 4 2Superman dört yıl boyunca insanlığı çelik yumrukla yönetti. Bazıları hala savaşmaya devam etse de düşmanları ya dağıldı ya öldü. O Supermen, Dünya’daki en güçlü varlık… Fakat bütün dünyalarda aynı durum geçerli değil.

Şaşırtıcı bir entrika Olimpos Tanrıları’nı Dünya’ya saldırttı ve saltanatın dizginlerini Çelik Adam’ın elinden aldılar. Her ne kadar -şimdilik- Superman’in tiranlığına son vermiş olsalar da gelen gideni aratabilir. Şimdi dostlarla düşmanlar alışılmadık bir ittifak kuracak ve tarifsiz ölçüde büyüye ve güce sahip varlıkları ellerindeki tüm silahlarla alt etmeye çalışacaklar.

Aynı zamanda, silahlara bir tek onların sahip olmadığını da unutmamaları gerek. Çünkü eğer tanrılarla kahramanlar arasındaki savaş kısa süre içinde sona ermezse, nükleer silahlara sahip Dünya ülkeleri birlikte hareket edip her şeyi sona erdirebilir…

- Reklam -

İlhamını çok satan oyundan alan ve şaşırtıcılığını hiç kaybetmeyen süper kahraman distopyası devam ediyor!

AYRICA Serinin yaratıcısı yazar Tom Taylor, doğrudan BEŞİNCİ YIL’a bağlanan elit süper suçlu tabakasının firar girişimini içeren bir hikaye için geri dönüyor!

Çevirisini Tulgan Köksal‘ın, editörlüğünüyse Sinan Okan‘ın üstlendiği Injustice: Dördüncü Yıl, İkinci Cilt’in önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor. Şimdiden keyifli okumalar!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yabani 10 inceleme

Yabani #10: Klasik Hikayeleri Bir de Böyle Okuyun

ursula le guin in post modern anarsiszmi ust

Le Guin Üzerine Bir Düşünce Kitabı: “Ursula K. Le Guin’in Postmodern Anarşizmi”