in

Kara Bilim’in İkinci Cildi Çıktı!

Bilimkurgu temalı, karanlık soslu çizgi-roman Kara Bilim yoluna ikinci cildiyle devam ediyor.

kara bilim 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

İlk cildi Sonsuza Kadar Düşme Yolları’yla büyük beğenimizi olmasa da takdirimizi kazanan, ilerisi için umut vadeden bilimkurgu çizgi romanı Kara Bilim, merakla beklenen ikinci sayısına kavuştu.

Süper kahraman çizgi romanlarına getirdiği alternatifin yanı sıra meraklı hikâyesi ve etkileyici çizimleriyle dikkat çeken serinin ikinci cildi Hoş geldin, Hiçlik adıyla bizleri selamlıyor. Arka kapak yazısı ve tanıtım metniyse şöyle (Aman dikkat, ilk cildi okumadıysanız ciddi bir sürprizbozanla karşılaşabilirsiniz):

kara bilim 2Anarşist Bilim İnsanları Topluluğu liderlerini yitirdi. Kendisi sütunun evrenler arası rastgele sıçrayışının son kurbanı… ama bu sıçrayışlar gerçekten de rastgele mi? Geride kalanlar, sihir ve bilimin tek olduğu bir dünyada mücadele edip hayatta kalmak zorundayken içinde bulundukları zor durumun gizemi de yavaştan aydınlanarak korkunç bir gerçeği gün ışığına çıkartıyor.

- Reklam -

Yazar Rick Remender (Deadly Class, Captain America) ve çizer Matteo Scalera (Secret Avengers, Batman) Boyutonotların, asla sona ermeyen bir eve dönüş yolculuğunda kısılı kalmış milyonlarca gerçekliğin korkusuz kaşiflerinin hikayesini anlatmaya devam ediyor.

- Reklam -

Çevirisini yine Sinan Ural’ın üstlendiği Kara Bilim #2: Hoş geldin, Hiçlik bugünden itibaren Arkabahçe Yayıncılık etiketiyle tüm kitapçılardaki yerini aldı. Eserle ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz ilk sayısı için yazdığımız incelemeye buradan ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cs lewis

C.S. Lewis’ten Yazar Adaylarına 8 Tavsiye

outcast 2 ust

Outcast’in İkinci Sayısı Bizlerle