in

Marvel Zombileri Beynimizi Yemek İçin Geliyor

Ünlü zombi çizgi romanının yaratıcısı Robert Kirkman’ın yazdığı, Marvel evreninde geçen bir zombi hikayesi ‘Marvel Zombileri’ çıktı!

marvel zombileri kapak
- Reklam -
- Reklam -

Marmara Çizgi B tipi film aşıklarını özellikle mutlu edecek bir çizgi romanı dilimize kazandırdı. Komik denebilecek basitlikte ancak elinizden bırakamayacağınız kadar sürükleyici bir roman; Marvel Zombileri!

Eğer ciddi bir şekilde okuyup eleştireceğiniz bir çizgi roman arıyorsanız bunu görmezden gelebilirsiniz. Bu çizgi romanda sevdiğiniz süper kahramanların ucuz ve biraz da komik bir parodisini okuyacaksınız. Klasik zombilerden ziyade burada zombileşmiş karakterlerin hala kendilerinde olduğunu göreceksiniz. Zaten hikayenin gidişatı açısından başka türlüsünü de beklemezdik tabii. Bu bakıma eğlenceli denebilir. Bu hikayenin yazarı ise yine Marmara Çizgi‘nin daha önce dilimize kazandırdığı ve televizyon dizisi olarak devam etmekle olan Yürüyen Ölüler çizgi romanının yazarı Robert Kirkman!

- Reklam -

Lafı uzatmadan tanıtım bültenine şöyle bir bakalım;
marvel zombileriUltimate Fantastic Four’un sayfaları arasından fırlayan bir macera!

- Reklam -

Marvel Evreni’ndekine şaşırtıcı derecede benzeyen bir dünyada bulunan bir virüs, gezegenin en muhteşem süper kahramanlarını, insan etine aç canavarlara dönüştürüyor! Sadece birkaç saat içinde dünya üzerindeki bütün yaşamı yok eden bu canavarlar, yiyecek insan kalmayınca ne yapacaklar?! Açlıklarının pençesine düşen kahramanların yiyecek arayışına ve Silver Surfer’ın gelişine tanık olun!
Bu cildin çevirisini A. Kaan Işık ve editörlüğünü de Cenk Könül yapıyor. İyi okumalar efendim!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tekme tokatli sehir rehberi

Mevsim Yenice’den “Tekme Tokatlı Şehir Rehberi” Çıktı!

Game of Thrones 4 Farklı Spinoff

Game of Thrones İçin 4 Farklı Spinoff Yapılacak