in

Masallar Serisinin Sekizinci Cildi Çıktı

Dünyaca ünlü çizgi roman serisi Masallar’ın (Fables) sekizinci cildi “Kurtlar” raflardaki yerini aldı.

masallar 8 ust
- Reklam -
- Reklam -

Tam 14 Eisner Ödülü’ne birden layık görülerek elde edilmesi zor bir başarıyı elinde tutan Masallar (Fables) serisinin “Kurtlar” adlı sekizinci cildi Arkabahçe Yayıncılık tarafından Türk çizgi roman severlerle buluşturuldu.

Peri masallarından alıştığımız Pamuk Prenses, Altın Bukle, Kurbağa Prens, Güzel ve Çirkin, Mavi Sakal ve Yakışıklı Prens gibi karakterleri günümüz dünyasına taşıyan, her masalın kötüsü Büyük Kötü Kurt’u ise hepsinin başına bir düzen koruyucu olarak yerleştiren bu çizgi seri Once Upon A Time ve Grimm gibi dizilere de ilham kaynağı olmuştur.

Kurtlar adlı sekizinci cildin arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -
- Reklam -

masallar 8Aramızda gizlice yaşayan kahramanlar düşman elinden yeterince acı çektiler. Ama artık dengeleri değiştirip bağımsız büyünün bu son kalesine bulaşmanın bedelinin ne kadar ağır olacağını ona hatırlatmanın vakti geldi. Fakat bu vazifeyi yerine getirebilecek tek kahraman bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilmiştir ve kendisi bulunsa bile onu geri dönmeye ikna etmek epey bir zor olacaktır.

Ancak Masalkent’in şansına Kötü Kurt’un dönüşünü bekleyen sadece düşman hatlarının gerisine yapılacak bir ziyaret değildir…
Bill Willingham imzalı bu muazzam esere bir şans vermenin, hak ettiği ilgiyi göstermenin vakti artık geldi de geçmiyor mu sizce de?

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

buyulu fener ust

Pınar Göçer’den Yeni Kitap: Büyülü Fener

american gods show

Amerikan Tanrıları Dizisi 30 Nisan’da Başlıyor!