in

Preacher Sonunda Türkçe Olarak Bizlerle!

Garth Ennis ve Steve Dillon’ın klasikler arasında şimdiden yer edinmiş unutulmaz eseri Preacher, İthaki Yayınları tarafından Vaiz adıyla dilimizde!

vaiz kapak 1
- Reklam -

“It was a time of the preacher…”

Çizgi roman tarihinin en harika yolculuk hikayelerinden birine hazır mısınız? Garth Ennis ve Steve Dillon‘ın unutulmaz eseri Preacher sonunda dilimize de çevrildi!

Preacher için söylenebilecek o kadar fazla şey var ki. Preacher‘ı sadece “inancını kaybetmek üzere olup Tanrı’yı aramaya çıkan bir rahibin hikayesi” olarak anlatırsak onu çok fazla alçaltmış oluruz. Preacher bir yolculuk hikayesi. Bu yolculukta çok fazla şiddet göreceksiniz ancak serüveniniz sonlandığında da kendinizi tekrar yollara vurmak isteyeceksiniz.

- Reklam -

Bu hikaye sıradan bir çizgi roman olmaktan çok uzak. Sizlere felsefi sorular sorduracak, hayatı sorgulatacak muhteşem bir klasik.

Garth Ennis‘in kara mizahıyla kaleme aldığı ve Steve Dillon‘ın muhteşem çizgileriyle şekil verdiği Preacher, Vaiz adıyla İthaki Yayınları‘ndan çıkıyor. Tanıtım bülteni ise şöyle;

- Reklam -

vaiz kapak“VAİZİN VAKTİ GELMİŞTİ…”

Jesse Custer küçük bir kasaba rahibiydi ve yavaş yavaş inancını kaybediyordu… ta ki yarı melek, yarı şeytan bir yaratık olan Yaratılış onunla birleşene dek.
Eski sevgilisi Tulip ve İrlandalı alkolik bir vampir olan Cassidy ile birlikte Vaiz Jesse, Tanrı’yı bulmak için Teksas’ın yüreğinden New York’un kasvetli ruhuna doğru yolculuğa çıkacaktı.
Çizgi roman tarihinin en önemli serilerinden biri olan VAİZ’in ilk cildi; hızlı, sert ve kara mizahla birleşmiş: Teksas Yolları, Garth Ennis ve Steve Dillon birlikteliğinin benzersiz bir ürünü.

“Garth Ennis Vaiz’le birlikte Alan Moore, Neil Gaiman gibi efsanelerin arasına katılıyor. Steve Dillon’ın çizimleri de bu macerayı bir üst seviyeye taşıyor. Sinemaya gitmekten çok daha keyifli.”
–Kevin Smith

“Çizgi romanlar kitap haline dönmeye başladığından beri yazılmış en iyi şey.”
–Washington Post

“Tür içerisinde yazılmış en iyi eser.”
-Guardian

Vaiz, 15 Aralık‘ta yollanmak üzere ön siparişte. İyi okumalar efendim!

“Now the preachin’ is over and the lesson’s begun”

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cin imparatoru ust2

Çin İmparatoru: Tuhaf Dedenin Tuhaf Hikayesi

zamanin kiyisinda ust

Chronos Dosyaları Serisi’nin İkinci Kitabı “Zamanın Kıyısında” Bizlerle