in

Robert Downey Jr. Yeni Iron Man’den Memnun

Iron Man zırhının Tony Stark‘tan siyahi bir genç kadın olan Riri Williams‘a geçmesine gelen olumsuz tepkilerden sonra, beyaz perdenin Tony Stark’ı Robert Downey Jr. da tarafını belli etti.

Riri Williams Invincible Iron Man Cover
- Reklam -
- Reklam -

Geçen haziran ayında başlayan Civil War 2‘yle birlikte köklü değişikliklerin sinyalini veren ve Marvel Now! etkinliğini başlatan Marvel, yeni Iron Man’in (ya da bu durumda Iron Girl ya da Iron Woman?) siyahi bir genç kadın olacağı duyurduktan sonra kimi olumlu kimi olumsuz pek çok tepki almıştı.

Bu tepkilerin üzerine beyaz perdenin Tony Stark’ı Robert Downey Jr., Twitter üzerinden Riri Williams’ın epey sağlam bir karakter olduğunu belirterek bu kararı desteklediğini ortaya koymuş oldu.

Spider-Man: Homecoming filminde yine Tony Stark rolüyle seyredeceğimiz oyuncu, karakteri iyi canlandırmasının haricinde yaptığı hareketlerle de hayranları tarafından “Tam bir Tony Stark” olarak adlandırılırken, verdiği bu destek olumsuz yorumları azaltacak mı bilemesek de, üstat Stan Lee‘nin bu tarz değişimlere pek anlam veremediğini de tekrar hatırlatalım.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

orihinal sin

Original Sin: İzleyici’nin Katili Kim?

mavi yesil dergisi sayi 100

“Mavi Yeşil”in 100. Sayısı Çıktı