in

Selçuk Ören’den Yepyeni Bir Çizgi Roman: Kasap

Şehzade Yangını adlı çizgi roman serisiyle büyük beğeni toplayan Selçuk Ören şimdi de bambaşka bir tona ve konuya sahip bir seriye imza atıyor.

kasap ust
- Reklam -
- Reklam -

2015’te Sırtlan Kitap bünyesinden çıkarttığı Şehzade Yangını serisiyle Türk çizgi roman severlerin büyük beğenisini ve ilgisini kazanan Selçuk Ören, yine tek başına yazıp çizdiği ama bambaşka, daha karanlık bir konuya sahip yeni bir seriyle karşımızda: Kasap

Şimdilik dört sayı olarak planlanan Kasap‘ta adalete inanmayan Rauf adındaki bir adamın kahramanlık ile katillik arasındaki ince bir çizgide ilerleyen hikayesi anlatılıyor.

İlk cildin arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -
- Reklam -

kasap“Sefalet içerisinde büyüyen Rauf, XIII isimli kuru yük gemisinde çalışmaya başlamıştır. Yolculuğun sonunda kavuşmayı umut ettiği hayallerin arasında, gemideki işinin incelikleri ile birlikte, işleyeceği günahları da kabullenmeyi öğrenecektir. Ancak bu yolculuğun seyri kimsenin tahmin edemediği bir hal alacaktır.”

Selçuk Ören, 2015 yılında başlayan “Şehzade Yangını” serisinden sonra yazıp-çizdiği “Kasap” projesi ile tekrar karşınızda. “Kasap”, içinde yaşadığı dünyanın adaletine inanmayan bir adamın, kahramanlık ile katil olmak arasında, ince bir çizgide ilerleyen hikayesini anlatmaktadır.
Sırtlan Kitap etiketiyle çıkan Kasap, raflardaki yerini aldı bile! İlk cildin sayfa sayısı 40, fiyatıysa 7,5 TL.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kahya ve klara ust

“Kâhya ve Klara” Raflardaki Yerini Aldı

kagit buyucusu ust

Kâğıt Büyücüsü Serisinin İlk Kitabı Raflarda