in

The Witcher Cilt 2 : Tilki Çocuklar Yakında Bizlerle

The Witcher çizgi romanlarını dilimize kazandıran JBC Yayıncılık, yoluna “Tilki Çocuklar” ile devam ediyor.

the witcher tilki cocuklar ust
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce Dark Horse Comics bünyesinden çıkan The Witcher #1: Camlar Konağı adlı çizgi roman cildini bizlerle buluşturan, hatta kapak seçimine sizlerle birlikte Kayıp Rıhtım üzerinden karar verme inceliği gösteren JBC Yayıncılık, seriye kaldığı yerden devam ediyor.

Tilki Çocuklar (Fox Children) adlı bu ciltte yer alan macera, The Witcher serisinin usta yazarı Andrzej Sapkowski‘nin 2013’te, ana serinin bittiği yerden tam 14 yıl sonra yayınladığı yeni kısa hikâye derlemesi Season Of Storms‘ta yer alan bölümlerden birinden esinlenerek hazırlanmış. Yani Camlar Konağı’nın aksine Dark Horse senaristlerinin yazdığı serüvenlerden birini değil, direkt olarak üstadın kaleminden çıkan bir macerayı içeriyor.

Çizgi romanın arka kapak yazısı ve tanıtım metni şu şekilde:

- Reklam -

the witcher tilki cocuklarYolculuğu sırasında, Geralt’ın yolu ahmaklarla, döneklerle ve suçlularla dolu bir gemiye düşer ama yolcuların kimisi diğerlerinden daha tehlikelidir ve birisi ise korkunç bir sır saklamaktadır. Bu sır yüzünden, tayfa ve yolcuların intikam peşindeki bir anne tilkinin elinde üzücü ve berbat bir şekilde can vermeleri işten bile değildir!

- Reklam -

Eisner Ödülü sahibi Paul Tobin’in yazdığı ve yükselen çizgi roman yıldızı Joe Querio’nun resimlediği çok satan video oyunu serisi The Witcher dünyasının bu aksiyon dolu korku ve fantazi hikâyesi hem serinin sadık hayranlarını hem de yeni okuyucuları hiç şüphesiz hayrete düşürecek!

“Tobin, evreni ve karakterleri iyiden iyiye oturttu artık; elinizde baştan sona kendine özgü bir Witcher hikâyesi var. The Witcher III’ten keyif aldıysanız, bu seriyi de şiddetle öneririm.”
—BLOODY DISGUSTING

“Aldatmacaların ardındaki sır perdesi tam da Paul Tobin’in üslubuna uyuyor çünkü gözleri önünde vuku bulan olayların arkasındaki gerçek ortaya çıkınca, olup biten her şey kendince önemli hale gelebiliyor. Bir Witcher hayranı olarak, bu serinin aldığı yönden ve temposundan çok memnunum ve sıradaki macerayı okumak için sabırsızlanıyorum.”
—HULKING REVIEWER
Dilerseniz cildin ön okumasına buradan ulaşabilirsiniz. Çevirisini Gökhan Sarı‘nın, editörlüğünüyse Aslı Dağlı ve Bora Öngürer‘in üstlendiği The Witcher #2: Tilki Çocuklar bu ay içerisinde tüm kitapçılardaki yerini ayıracak. İksirlerinizi şimdiden hazırlayın.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kagit buyucusu ust

Kâğıt Büyücüsü Serisinin İlk Kitabı Raflarda

Yabani 10 inceleme

Yabani #10: Klasik Hikayeleri Bir de Böyle Okuyun