in

Üç Örümcek Adam Macerası Daha Geldi!

Marmara Çizgi, üç yeni ciltle Örümcek Adam severlere bayram yaşatıyor!

spidey kapak
- Reklam -
- Reklam -

Örümcek Adam‘ın hem klasik hem de daha yeni maceralarını dilimize kazandıran Marmara Çizgi, üç yeni ciltle ağ kafalı kahramanı sevenleriyle buluşturuyor. Yeni gelen ciltlerin ilk ikisi Klasik Seri’den Venom’un Doğuşu, diğer cilt ise The Amazing Spider-Man serisinin 20. cildi olan Geçmiş Zaman Olur ki.

İsterseniz gelin hepsinin tanıtım bültenlerine göz atalım:

Spider-Man – Venom’un Doğuşu Cilt 1

Venom’un Kökeni!venomun-dogusu1
Beyonder’ın Savaş Dünyası yeni bir kostüm edinmek için garip bir yer olabilir ancak bu şekil değiştirici uzaylı kostüm, Örümcek Adam’ın hayatını da moda anlayışı gibi karartmaya çalıştığında etkilenen yine bizzat Örümcek Adam olacak! Peter Parker neden hiç alışık olmadığı kadar uyuyor ve neden kalktığında hiç yatmamışçasına yorgun oluyor? Ve Örümcek Adam’ın bir önceki gece yaptıklarından neden haberi olmuyor? Ayrıca: Puma ve Rose ilk defa görünüyor! Konuk yıldızlar ise Kara Kedi, Fantastik Dörtlü ve daha niceleri!
Bu ciltte Jim Shooter, Roger Stern, Tom DeFalco, John Bryne, Louise Simonson ve David Michelinie tarafından yazılan ve Mike Zeck, Ron Frenz, Rick Leonardi, John Bryne, Greg LaRocque ve Todd McFarlane tarafından çizilen Gizli Savaşlar #8’den sayfalar ile Amazing Spider-Man #252-258 sayıları bir araya getirilmiştir.

- Reklam -

Spider-Man – Venom’un Doğuşu Cilt 2

venomun-dogusu2Venom’un Kökeni!
Örümcek Adam, Beyonder’ın Savaş Dünyası’ndan zihinsel komutlarına uyan bir kostümle döndüğünü sanıyordu ancak Reed Richards, gerçeğin bununla ilgisi olmadığını ortaya çıkardı! Uzaylı kostüm aslında yapıştığı kişilerin bedenlerini ele geçiren bir ortakyaşar! Bay Fantastik’in yardımıyla bu tehlikeden tam zamanında kurtulan Peter Parker’ın hayatı buna rağmen daha kötüye gidecek çünkü uzaylı kostüm, kendine ölümlü bir çılgın bulup ona yapışacak ve birlikte kahramanımızın en azılı düşmanına dönüşecekler! Ayrıca: Mary Jane Watson’ın şaşırtıcı sırrı da bu ciltte!

Bu ciltte Jim Shooter, Roger Stern, Tom DeFalco, John Bryne, Louise Simonson ve David Michelinie tarafından yazılan ve Mike Zeck, Ron Frenz, Rick Leonardi, John Bryne, Greg LaRocque, Todd McFarlane ve Paris Cullins tarafından çizilen Amazing Spider-Man #259, #298-300, #315-317 ve Annual #25 ile Fantastik Dörtlü #274 ve Web of Spider-Man #1 sayıları bir araya getirilmiştir.

The Amazing Spider-Man Cilt 20 – Geçmiş Zaman Olur ki

Bir zamanlar Peter Parker ve Mary Jane Watson, May Yengenin hayatını kurtarmak için evliliklerini feda etmişti. Evlenecekleri günde gerçekte neler olduğunu hikayesi artık gecmis-zaman-olur-kianlatılabilir… Mary Jane, Mephisto’ya fısıldayarak ne söylemişti? May Yenge ölüm döşeğindeyken hayata nasıl geri dönmüştü? O zor ve duygusal günlerde yaşananlar, Peter ve MJ’in ilişkisini nasıl temelinden değiştirmişti? “Son Bir Gün” tartışmalı hikayesiyle arkasında birçok soru bırakmıştı ve bu soruların hepsi “Geçmiş Zaman Olur Ki” ile cevaplarına kavuşuyor! Bu ciltte Marvel Genel Yayın Yönetmeni Joe Quesada’nın yazdığı ve Quesada ile Pablo Rivera’nın çizdiği Amazing Spider-Man #638-641 sayıları bir araya getirilmiştir.

- Reklam -

Her birinin çevirmeni Tulgan Köksal. Marmara Çizgi’nin hızı bu aralar çok iyi! Dileriz Saga serisi için de aynı hızı yakalarlar.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TBD Bilimkurgu Öykü Yarışması Sonuçlandı

2016 TBD Bilimkurgu Öykü Yarışması Sonuçlandı

the poison eater ust

Numenéra Evreninin İlk Romanı Yolda