in

Kiltablet Fanzin, Öykülerinizi Bekliyor

Aylık öykü fanzini Kiltablet, eylül sayısı için “garip şeyler koleksiyoncusu” temalı hikâyelerinizi bekliyor.

kiltablet ust
- Reklam -
- Reklam -

Geçen yılın kasım ayında yayın hayatına başlayan ve her ay farklı bir temayla okurlarının karşısına çıkan öykü fanzini Kiltablet, Eylül 2017 sayısının konusunu “garip şeyler koleksiyoncusu” olarak belirledi.

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’nden de tanıdığımız  Nurdan Atay‘ın editörlüğünde hazırlanan fanzin, fantastik edebiyat severlerin 1000 kelimeyi geçmeyen öykülerle katılımını bekliyor. Bizimle paylaştıkları içten bildirileri şu şekilde:

Kiltablet Öykü Fanzini “Garip Şeyler Koleksiyoncu”larını arıyor…

- Reklam -

“Koleksiyonculuk merak etmek, araştırmak, peşinde koşmak, ilgilenmek ve bulmaktır. Sonra bir yenisini araştırmak, aramak ve bulmaktır. Sonra bir yenisini… Sonra…”

“Garip şeyler koleksiyoncusu” kapı aralığında anlattı bunları. Başımı içeriye uzatıp görmek istedim. Göremedim. Heyecanla dinliyordum onu. Çok şey sormak istiyordum, öğrenmeye can atıyordum. Soramadım, dilim tutulmuştu. Yavaşça kapıyı yüzüme kapattı ve her şey onunla içeride kaldı. İçimdeki ürperti henüz geçmiş değildi ama oradan uzaklaşamıyordum bir türlü.

- Reklam -

Bu fantastik severlere açık davetiyedir: “Garip Şeyler Koleksiyoncusu”nun kapısının ardında ne olduğunu bilenler, görenler, hayal edenler bin kelimeyi geçmeden bize yazabilir mi?

Katılımcıların öykülerini en geç 25 Ağustos 2017 tarihine dek [email protected] adresine göndermeleri isteniyor. Kaleminize kuvvet!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

editör adayları için tavsiyeler

Editör Adaylarına, Bezgin Bir Editörden Tavsiyeler

Ian McShane, Yeni Hellboy Filmi

Ian McShane, Yeni Hellboy Filminin Kadrosunda