in

Larva Fanzin’in 11. Sayısı Yine Dopdolu

Larva Fanzin’in yeni sayısı, Doğu Yücel röportajı ve Sebastián Cast tarafından çizilen kapağıyla okunmayı bekliyor.

larva fanzin 11 ust
- Reklam -
- Reklam -

2016’nın mayıs ayında hayatımıza giren Larva Fanzin, on birinci sayısıyla okuyucularıyla buluştu. Özgür düşünce ilkesini ve tarafsızlığı kendine ilke edinen yayının her sayısında amatör yazarlar tarafından oluşturulmuş edebi içerik ve röportajlar yer alıyor.

larva fanzin 11Bu sayıda Siyah Gölgeler, Erkin Koray – Yeraltı Dörtlüsü, Hardal ve Meteor gruplarında müziği, kişiliği ve duruşu ile Türk Rock tarihinin kıdemli isimlerinden biri olma başarısını gösteren Cahit Kukul ve “Kimdir Bu Mitat Karaman?”  kitabının yazarı Doğu Yücel ile gerçekleştirilen samimi röportajlar yer alıyor.

Bunun yanı sıra fanzinde Ardan C. Güngör, Berk Can Konuş, Deniz Özüyaman, Ebru Bektaşoğlu, Fatih Yamantepe, Fatma Karaburun, Gizem Şimşek, Gökhan Toker, Görkem Sarışen, Hakkı Bayar, İlayda Yiğit, Mehtap Suiçmez, Ozan Baygın ve Uğur Hakan Hacıoğlu’nun yazı, şiir ve denemeleri bulunmakta.

- Reklam -

Fanzin’in kapak görseli Arjantin’li sanatçı Sebastián Cast’ın bir eseri. Görsel çalışmalarıyla fanzine renk katanlarsa Aref Niazi ve Nurcihan Güneş.

- Reklam -

Tasarımı Yücel Belki tarafından yapılan fanzin, Tekirdağ başta olmak üzere İstanbul, İzmir, Edirne, Ankara ve Eskişehir’de raflardaki yerini aldı. Yazılarınızın yayınlanmasını istiyorsanız [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Mustafa Küçükvar

98 yılından beri dünyalı olan ben, şu anda bir sosyolog adayıyım. Hayatın getirdiği afakanlardan kitaplardaki ejderhalara binip kaçmayı daha uygun gördüm. Daha genç olmama rağmen kendimi bazen Gandalf kadar yaşlı hissettiğim oluyor.
Sıkı bir film ve dizi takipçisi olarak herhalde Into the Wild'daki Chris gibi yaşayacak olsam yanımda erzaktan çok dizi bölümü olurdu.
Fantastik bir evrende hancı olma hayalimi gerçekleştirmek peşindeyim. Bir gün yolunuz kara ormana düşerse orda sıcak ve küçük bir han görürseniz mutlaka uğrayın. Belki oturup bir iki kelam ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2017 okur anketi

2017 Yılın EN’leri Oylaması!

fantastik edebiyat tolkien öncesi

Tolkien’den Önce Fantastik Edebiyat