in

Yabani Dergi’nin Dördüncü Sayısı Huzurlarınızda

Fantastik, bilimkurgu, korku ve çizgi-roman dergisi Yabani, Eylül 2016 sayısıyla yine dopdolu, yine rengarenk.

yabani 04
- Reklam -
- Reklam -

Yayımlandığı ilk günden beri okurlar tarafından beğeniyle karşılanan ve her yeni sayısında kendisini biraz daha geliştiren Yabani Dergi, eylül ayında da oldukça zengin bir içerikle karşımıza çıkıyor.

En son kitabı Ayyaş Buda adlı kitabıyla okurlarıyla buluşan Göktuğ Canbaba’nın “Her Ayrılık Ceset Kokar” adlı hikâyesi ve Galip Dursun’un Pusova kitabında okuma şansına eriştiğimiz “Gezinti” adlı öyküsü bu sayıda Eren Arık ve Şerif Karasu illüstrasyonlarıyla arz-ı endam ediyor. Onlara Gökcan Şahin’in “Bir Kamp Ateşi Öyküsü” ve Sibel Köroğlu’nun “Nereden Baksan Mikhael de Kahraman” adlı hikâyeleri eşlik ediyor. Çizimleri Serhan Yenilmez’e ve Ali Yağız Kani’ye ait.

yabani-04Devrim Kunter, Dede Korkut ile Köroğlu’nun başından geçenleri steampunk bir evrende resimlediği “Kralına İsyan” ile yine bizlerle. Ayrıca kapakta Cem Batur’un çizimiyle bizleri selamlayan Doktor Hyde da yine Kunter’in kalemiyle ve Özgür Yıldırım’ın çizimiyle dergide yer bulanlar arasında. Yıldırım’ın Millaworld 2016 yıllığında Hit-Girl’ü çizdiğini de hatırlatalım.

- Reklam -

Kadir Özen ve Bora Örçal “Akbaba Şehri” adlı yeni bir ortak çalışmayla karşımıza çıkarken geçen sayı ara verilen “Ayana” da Işın Beril Tetik ve Sibel Bozkurt ortaklığıyla bizlerle.

- Reklam -

Bu sayının iç kapağı Şerif Karasu’ya, arka kapak çizimiyse Mehmet Özen’e ait.

Yabani Dergi’nin yeni sayısını 7 Eylül’den itibaren 1 TL’lık mecburi bir fiyat artışıyla, 6 TL’ye tüm bayilerde bulabilirsiniz. Dilerseniz ön okumasına da buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

hugo odulleri

Hugo Ödülleri 2016: Ve Kazanan Rabid Puppies…

George Saunders - Pastoralya

Pastoralya Çok Yakında Yeniden Raflarda