in

Dark’ın İkinci Sezonu Onayı Kaptı!

Heyecanla izlediğimiz Dark’tan güzel haber geldi. Alman yapımı bilimkurgu ve korku dizisinin ikinci sezonu geliyor!

dark ust 1
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız üzere bu ay başında Dark isimli yeni bir Netflix dizisi yayınlandı. Konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; iki küçük çocuğun kaybolduğu, bir Alman kasabası olan Winden’da yaşanıyor olaylar. Bizler de çocukların kaybolmasıyla, dört aile arasındaki karmaşık ilişkilerle ve bilimkurgu sosuyla birlikte gizem ağına giriyoruz.

Dark, ilk sezonuyla kendine önemli bir hayran kitlesi edinmiş ve izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Daha yayınlanmadan önce Stranger Things ile arasında karşılaştırmalar yapılmaya başlanmış, ancak izlenince ucuz bir kopyanın ötesinde farklı bir yapım olduğunu göstermişti bizlere. Biz de kendisiyle ilgili detaylı incelememizi sizlerle paylaşmıştık.

Netflix Uluslararası Orijinaller Başkan Yardımcı Kelly Luegenbiehl de benzer görüşü paylaşıyor olacak ki dizi hakkında şöyle konuşmuş:

- Reklam -

“Dark’ı ilk duyduğumuzda çok heyecanlandık. Ne Almanya’da ne de dünyanın başka bir yerinde benzer bir yapım var. Yayınlandığı günden bu yana kendi ülkesinin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanından izleyicilerin beğenisini kazandı. Tüm dünyada üyelerimiz gizemli Winden kasabasının ardındaki sırları ve hikâyenin iç yüzünü merak ediyor.”

Sezon boyunca izleyicinin merakını sürekli diri tutan yapım, sonuyla bunu iyice katlayıp ikinci sezonu heyecanla beklememize neden olmuştu. Konusunun devam edecek şekilde planlandığı belliydi, hâl böyle olunca gözümüz Netflix tarafından verilecek yeşil ışıktaydı. Eh, bizi üzmediler ve fazla bekletmeden hayranlarını sevindiren haberi paylaştılar. Serinin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese de bu haberi aynı heyecanla karşılamış ve şimdiden gelecek sezon üzerine izleyicilere vaatlerini sunmuşlar:

“Dark’ın gördüğü ilgiden ve hikayemizin küresel çapta yakaladığı başarıdan dolayı son derece heyecanlı ve mutluyuz. Kahramanların sırlarla dolu dünyasında kaybolan izleyiciler, hikâyenin sunduğu bulmacaları çözmekten de keyif aldı. Yeni bir yolculuğa başlayacağımızı bilmek, bizim için bir rüyanın gerçek olması gibi. Dark’ın ikinci sezonunda hayranlarımızı pek çok sürpriz bekliyor.”

- Reklam -

Ekrana dikkat kesilip çözeceğimiz bulmacalarla dolu yeni sezon haberi ve yapımın gördüğü ilgi için yapımcı Quirin Berg gibi çok mutluyuz, Kendisi de bu durumu şöyle anlatmış:

“Jantje Friese, Baran Bo Odar, yetenekli oyuncularımız ve usta ekibimiz Dark’ı bu kadar benzersiz ve etkileyici bir dizi haline getirmek için çok emek harcadı. Bize duydukları güven ve mükemmel iş birliğinden dolayı başta Netflix olmak üzere, yolculuğumuzda bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Dark’ın dünya çapında gördüğü ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Netflix’in dizinin ikinci sezonu için aldığı hızlı karar bizi çok heyecanlandırdı. Hikayenin devamı için sabırsızlanıyoruz!”

İnternet alemi olabileceklere dair teorilere haberi beklemeden başlamıştı bile. Biz de şimdiden heyecanla beklemeye koyulduk.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ready player one ust

Ernest Cline, Ready Player One’ın Devamı İçin Kolları Sıvadı

Sanderson cekilis 2

Çekiliş: Brandon Sanderson’dan “Katibin Kemikleri”