in

Firefly Geri Dönebilir, Ama Bir Şartla!

Sadece bir yıl sürmesine rağmen tarihteki en başarılı bilimkurgu yapımlarından birisi olarak kabul edilen Firefly’ın geri dönme ihtimali var! Ama kanal yönetiminin bunun için bir şartı var.

firefly
- Reklam -
- Reklam -

Başrollerinde Nathan Fillion ve Gina Torres gibi isimleri bulunduran ve küçük bir uzay aracının mürettebatının yüzlerce yıl sonraki bir gelecekte yaşadığı maceraları konu alan western-bilimkurgu dizisi Firefly, hala bilimkurgu severlerin hafızalarındadır. Firefly, sadece bir sezonun ve bir de sinema filminin ardından olmadık şekilde bitirildiği için türün hayranlarının içinde hep bir ukte olarak kalmıştı. Joss Whedon tarafından yaratılan ve sadece bir yıl sürmesine rağmen tarihteki en başarılı bilimkurgu yapımlarından birisi olarak kabul edilen dizi, hala popülaritesini arttırmaya ve yeni hayranlar toplamaya devam ediyor.

Dizinin devam etmesi, yeni bölümler çekilmesi konusunda birçok kişinin kampanyalar düzenlediğini ve televizyon kanalı Fox’a bu konuda baskı yaptığını biliyoruz. Anlaşılan o ki bu yıllar süren mücadele sonunda başarıya ulaşmak üzere.

Fox kanalının yöneticilerinden David Madden’a bakılırsa Firefly’ın devam etmesi seçeneği şu an masada. Ancak tek bir şartla bu mümkün olabilecek: Joss Whedon’ın da bu işin içinde olmayı kabul etmesi.

- Reklam -

Dizinin simgesi olarak kabul ettikleri Joss Whedon olmadan bu işe kalkışmayı düşünmeyen kanal yönetimi, her ne kadar dizinin önemli bir potansiyeli olsa da işin kimliğinden ödün vermek niyetinde değil.

- Reklam -

David Madden’a bakılırsa kanal kararından son derece emin ve Joss Whedon’sız bir yol haritası bir ihtimal olarak dahi düşünülmüyor.

Sonuç olarak; eğer daha fazla Firefly izleyebilmek konusunda heyecan içindeyseniz Joss Whedon’ı takip etmelisiniz. Çünkü artık her şey onun ellerinde gibi görünüyor.

Mümin Can

Mümin Can 1989 yılında dünyaya geldi. Mitoloji, tarih, edebiyat üzerine okumayı, yazmayı ve sohbet etmeyi sever. Bunun yanında bir kimya mühendisi olarak bilim ve teknoloji dünyasını da takip etmeye çalışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Terry Pratchett Belgesel Filmi

“Back In Black” Terry Pratchett’in Mücadele Dolu Hayatını Ekranlara Taşıyacak

Marsandiz Fanzin 11 top

Marşandiz Fanzin’in 11. Sayısı Çıktı!