in

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları’nda Marilyn Monroe Olarak Görülecek

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları dizisinde Marilyn Monroe olarak görünecek. X-Files’ın yıldız oyuncusu yapımda Medya karakterine hayat veriyor.

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları
- Reklam -

Starz’ın televizyona uyarladığı Neil Gaiman imzalı Amerikan Tanrıları (American Gods) dizisinde şimdiden pek çok ünlü ya da ümit vaat edici oyuncu olduğu kuşkusuz. Bunların arasında bizi en çok heyecanlandıranlardan biri de X-Files’taki Dana Scully rolüyle hafızalarımızda yer eden Gillian Anderson.

Geçen ayın başında dizinin kadrosuna katılan ünlü aktrisin Medya’yı canlandıracağı bir süredir biliniyordu. Bununla birlikte dizide nasıl görüneceği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Ta ki Anderson aşağıdaki Tweet’i atana dek.

Sizin de görebileceğiniz gibi dış görünümü tıpkı Marilyn Monroe gibi görünüyor. Kitapta Medya karakteri Lucy Ricardo’nun görünümünü taşırdı. Ancak görünen o ki dizide daha bilindik, medyanın ve popüler kültürün yüzü olmaya daha yakın birinin kisvesine bürünecek.

- Reklam -

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları Dizisindeki Rolü Hakkında Konuştu

Anderson dizideki karakterini şu sözlerle tanımlıyor:

“Medya, Yeni Tanrıların sözcüsü. Çeşitli ikonik ünlülerin şekline bürünerek onların hem yüzü hem de satış danışmanı olarak çalışıyor. İnsanların ekranlara, dizüstü bilgisayarlarına, televizyonlarına, televizyon izlerken ellerinde tuttukları iPhone’larına gösterdikleri ilgi ve tapınma ile yaşıyor. Dizginleri her zaman elinde tutan havai bir konuşmacı olarak hikâyeleri ona en uygun gelen şekilde çarpıtıyor.”

Bu sözlere bakarak Medya’nın iletişime geçtiği kişinin yaşına ve kişiliğine göre farklı ünlülerin şekillerini alabileceğini de çıkarabiliriz belki. Kim bilir?

Amerikan Tanrıları 2017 yılı içerisinde gösterime girecek.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Lost in Space

Netflix, Lost in Space Dizisini Tekrar Canlandırıyor

cember dave eggers

Dave Eggers’ın Çember’i Artık Türkçe