in

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları’nın Yeni Sezonunda Yok

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları dizisindeki rolünden ayrıldı. Neil Gaiman uyarlamasında Medya’ya hayat veren yıldız isim yeni sezonda yer almayacak.

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları
- Reklam -
- Reklam -

Neil Gaiman‘ın dünyaca ünlü eserinden uyarlanan ve taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplayan Amerikan Tanrıları dizisinin üstündeki kara bulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Geçen aylarda dizinin yapımcıları olan Bryan Fuller ile Michael Green’in yapımdan ayrıldığı haberini almıştık. Şimdiyse ilk olarak X-Files‘ta oynadığı Ajan Scully rolüyle zihinlerimize kazınan, Amerikan Tanrıları‘nda ise Medya‘yı çok başarılı bir şekilde canlandıran Gillian Anderson‘ın ayrılık haberiyle  karşı karşıyayız.

The Los Angeles Times‘ta yer alan habere göre ünlü oyuncu bu kararı Bryan Fuller ile Michael Green’in ayrılması üzerine vermiş. Ve bu ikili olmadığı takdirde diziye dönmeyi düşünmüyormuş. Geçtiğimiz haftalarda Easter rolünü canlandıran Kristen Chenoweth de benzer bir beyan vermiş, yapımcılar gittiği için diziye dönüp dönmeyeceğini bilmediğini söylemişti.

Gillian Anderson, Amerikan Tanrıları Dizisine Veda Etti

İzleyenlerin de hatırlayacağı gibi Anderson’ın canlandırdığı Medya karakteri tıpkı kitapta olduğu gibi ünlülerin şekline bürünebilen bir tanrıydı. Dolayısıyla biz de ünlü oyuncuyu ekranda Lucille Ball, David Bowie ve Marilyn Monroe olarak görmüştük. Ve çoğu kişi gibi biz de bu sahnelerin en iyi anlardan olduğunu düşünüyoruz.

- Reklam -

Anderson daha önce de X-Files dizisinin yeni sezonunda Scully’yi tekrar canlandırmayacağını da açıklamıştı. Gelecekte kendisini başka projelerde görüp göremeyeceğimiz merak konusu. Tabii Amerikan Tanrıları dizisinin akıbeti de öyle… Çünkü Starz kanalı henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadığı gibi dizinin yeni yapımcısını da hâlâ belirlemiş değil.

- Reklam -

Kaynak: The Los Angeles Times

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cam ve demir mevsimler

Cam ve Demir Mevsimler | Amal El-Mohtar

brandon sanderson roportaj

Brandon Sanderson’la Fırtınaışığı Arşivi Röportajı