in

Peter Capaldi, Doctor Who’yu Bırakıyor

Ünlü aktör Peter Capaldi, önümüzdeki sezonun sonunda Doctor Who dizisinden ayrılacağını resmen açıkladı.

doctor who capaldi
- Reklam -
- Reklam -

2014 yılında, sekizinci sezonla birlikte bayrağı Matt Smith’ten devralan ve On İkinci Doktor rolüyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Peter Capaldi diziden ayrılacağını açıkladı.

Bu yılın bahar aylarında onuncu sezonuyla ekranlara gelecek olan dizi, Capaldi’nin TARDIS’le son seferlerini de konu alacak. Bu karar her ne kadar bizleri üzse de beklenmedik bir durum da değildi açıkçası. Hatta dizinin yapımcısı Steven Moffat ayrıldığından beri eli kulağında olan bir durumdu. Zira Moffat ile Capaldi’nin çok iyi anlaştığı ve ünlü oyuncunun başka bir yapımcıyla çalışmaya gönülsüz olduğu bilinenler arasındaydı.

Peter Capaldi’nin onuncu sezonda rolünü canlandırmaya devam edeceği, 2017’nin yılbaşı özel bölümünde yer alacağı, sonrasındaysa ayrılacağı açıklandı. Yerine kimin geçeceğiyse şimdiden merak konusu.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2016 yilin enleri ust

2016 Yılın EN’leri Oylaması!

yabani 09 ust

Yabani’nin Yeni Sayısında Seyfettin Efendi Var!