in

Supergirl’in Çelik Adam’ı Kostümünü Giydi

Supergirl dizisinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak Superman’dan ilk görüntüler geldi.

superman tyler hoechlin 1
- Reklam -

Supergirl’in ikinci sezonunda Superman’in de yer alacağını ama karakteri Henry Cavill’den başka birinin canlandıracağını söylemiştik. Daha sonra bu rol, Teen Wolf dizisiyle tanınan Tyler Hoechlin’e verilmişti.

Yayınlanan yeni posterde Supergirl ile beraber kuzenini de ilk kez görmüş oluyoruz.

superman_supergirl_poster

- Reklam -

Henry Cavill gibi neredeyse role mükemmel yakışan biriyle ister istemez karşılaştırdığım için de olabilir ama açıkçası posterdeki Superman’i beğendiğimi söyleyemem. Yalnızca Hoechlin’den kaynaklanan bir durum da değil bu, kostüm de hiç iyi görünmüyor. En azından setten gelen fotoğraflar biraz daha tatmin edici. Postere verilen önemli tepkilerden birisi de Superman’in bir yan karaktere göre fazla ön plana çıkarıldığı oldu ki muhtemelen ilk kez gösterildiği için böyledir, dizide bu şekilde olacağını zannetmiyorum.

- Reklam -

superman_set_2

Supergirl ikinci sezonuyla 10 Ekim’de bizlerle olacak.

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kr inceliyor uzak ust

Kayıp Rıhtım İnceliyor – “Uzak”

american gods

Amerikan Tanrıları, Gaiman’ın Hayallerindeki Kapağa Kavuştu!