in

The Witcher Dizisinin Senaristi Belli Oldu

Netflix, The Witcher kitaplarından uyarlayarak çekeceği televizyon dizisi için ilk somut adımları atmaya başladı.

the witcher
- Reklam -
- Reklam -

“Sakının kendinizi! Kılıcın ve Baltanın Çağı yaklaşıyor. Kurt Tipisi’nin Çağı. Ak Ayaz’ın ve Ak Işık’ın zamanı yakın. Cinnet ve Nefret Çağı: Tedd Deireádh, yani Son Çağ. ” – Ithlinne’nin kehaneti

Geçtiğimiz aylarda, uzuuuun bir bekleyişin ardından yaklaşık iki yıldır hazırlık aşamasında olan The Witcher serisinin dizi ve film adaptasyonu projesinden nihayet  bir haber alabilmiş ve ak saçlı canavar avcımız Geralt’ın maceralarını ilk olarak Netflix‘te izleyeceğimizi öğrenmiştik. Lâkin o günden beri başka bir ses çıkmamıştı o cepheden. Bugüne dek…

Variety‘de yer alan özel bir habere göre dizinin senaristliğine daha önce Daredevil ve The Defenders gibi yapımlarda da çalışmış olan Lauren Schmidt Hissrich getirildi. Hissrich aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenecek.

- Reklam -

Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi, The Witcher ve Cyberpunk 2077 oyunlarının sinematik videolarını hazırlayan Tomasz Bagiński ile Enginlik Serisi (The Expanse) dizisinin ardındaki stüdyo olan Sean Daniel Company de hâlâ işin içinde. Danışman yazarlık koltuğunda Andrzej Sapkowski‘nin oturduğunu da bir kez daha hatırlatalım.

- Reklam -

Gelişmeler için takipteyiz, megaskopunuzun ayarlarıyla oynamayın.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Güzel Kütüphaneler

Dünyanın En Güzel Kütüphanelerinden Fotoğraflar

star wars last jedi yorum

Star Wars: The Last Jedi’ın İlk Yorumları Çok Olumlu