in

The Walking Dead’in Resmi Yemek Kitabı Duyuruldu (Ne!?)

The Walking Dead dizisinde yer alan kimi lezzetli kimi tuhaf yiyeceklerin tariflerini içeren, üstüne bir de hayatta kalma rehberi gören enteresan bir kitap çıkıyor.

walking dead cook book ust
- Reklam -
- Reklam -

Zombi yoksunluğu mu çekiyorsunuz? Ne oldu, karnınız mı gurulduyor? Eğer öyleyse midenizin bayram etmesi yakın, çünkü AMC’nin önemli dizisi The Walking Dead’in 22 Ekim’de yayınlanacak yeni sezonuna başlangıç yapmanız için The Walking Dead: Resmi Yemek Kitabı ve Hayatta Kalma Rehberi geliyor.

Diyelim ki ileride zombi felaketi olursa diye dizinin deneyimli karakterlerinin tariflerini öğrenmek istiyorsunuz. Ekibin yaptığı yemekleri izlerken de ağzınızın suyu akıyor. Ya da çok açsınız ve zombiler gelmeden karnınızı doyurmanız lazım. Peki kime danışacaksınız? Tabii ki Daryl’e! Bu yemek kitabıyla birlikte artık dışarıda avladığınız geyikleri düz bir şekilde yemek yerine Daryl’in leziz tarifiyle hazırlayabilirsiniz. Maggie’nin elmalı turtasını veya Carol’un leziz kurabiyelerini de öyle! Kitapta bu güzel tariflerin yanı sıra beklenmedik bir zombi felaketi sırasında hayatta kalmakla ilgili becerilere ve ipuçlarına da yer verilmiş.

The Walking Dead: Resmi Yemek Kitabı ve Hayatta Kalma Rehberi‘nin arka kapak yazısı şöyle:
AMC’nin popüler televizyon dizisini baz alan bu yemek kitabı, The Walking Dead‘ten esinlenilen hayatta kalma ipuçları ve benzersiz yemek tarifleriyle dolu.

- Reklam -

The Walking Dead: Resmi Yemek Kitabı ve Hayatta Kalma Rehberi, bir aylak felaketi sırasında hayatta kalmanız (ve yenmekten kaçınmanız) için gereken yetenekleri ve yemek tariflerini detaylı bir şekilde açıklıyor. AMC’nin popüler televizyon şovundan yola çıkan kitapta dizide yer alan tariflerin yanı sıra önemli karakterlerden ve mekânlardan ilham alan yiyecek içecekler ve yağmalama, vahşi hayvan avlama ve açık havada yemek pişirme konularında uzman bilgiler içeriyor. Carl’ın pudingi, Carol Peletier’in kurabiyeleri ve Hershel’in spagettisi gibi tanıdık lezzetleri tanıtan rehber hem dizinin hayranları hem de aylaklara karşı temkinli yaşam savaşçıları için nihai bir armağan.
Brooklyn’deki Rose’s Bar and Grill adlı bir restoranın sahibi olan Lauren Wilson tarafından yazılan kitap, 10 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak. EW tarafından paylaşılan kitabın kapağına ve Carol’un pancar ve meşe palamudu* (Carol’s Beet and Acorn Cookies) kurabiyesinin tarifine şimdiden göz atabilirsiniz.

walking dead cookbook

walking dead cook book

- Reklam -

walking dead cook book 1

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

muzaffer izgu

Muzaffer İzgü’yü Kaybettik

lion king

Çocukluğumuz Bir Yalan: Meğer Mufasa ve Scar Kardeş Değilmiş!