in

Yerli Bilimkurgu Romanı “Kopya Hayatlar” Çıkışını Yaptı

Polisiye ve bilimkurgu türlerini harmanlayan “Kopya Hayatlar” raflarda.

kopya hayatlar ust
- Reklam -
- Reklam -

Kayıp Rıhtım’ın uzun süreli takipçilerinden olan ve sanal âlemde Morpheus adıyla bilinen (gerçek adını gizlemeyi tercih ediyor) yerli kalemşörlerimizden biri, bilimkurgu ve polisiye türlerini spiritüalizmle bir araya getiren ilk kitabını yayınladı. Kopya Hayatlar başlığıyla görücüye çıkan romanda Beyaz Kelebek adında, doğaüstü güçlere sahip olan, gizemli bir siber suçlunun maceralarına konuk oluyoruz.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

kopya hayatlarTarihin karanlık sayfalarından günümüze uzanan dünyanın en eski sırlarından biri gün yüzüne çıkıyor. Profesör Richard dostu Profesör William’ın esrarengiz bir şekilde kaybolmasının ardından Beyaz Kelebek lakaplı esrarengiz ve gizemli bir siber suçlunun izini sürer.

- Reklam -

Keşfettiği sır sayesinde doğaüstü güçlere sahip olan Beyaz Kelebek hem Richard’ın hem dünyanın hem de evrenin kaderini değiştirebilecek derecede önemli bilgilere sahip birisidir…

Tüm çıplaklığıyla gerçeği öğrenmeye ve onunla cesurca yüzleşmeye hazır mısınız?

- Reklam -

“Beyaz Kelebeği takip edin!”

Kutlu Yayınevi aracılığıyla okurlarla buluşturulan 375 sayfalık eser aynı zamanda üç kitaptan oluşması planlanan Beyaz Kelebek Serisi’nin de ilk kitabı olma özelliğini taşıyor. Türün meraklılarına duyurulur.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Agatha Christie "Nil'de Ölüm" Romanı Sinema Uyarlama

Agatha Christie’nin “Nil’de Ölüm” Romanı Sinemaya Uyarlanıyor

ic savas 2 ust

İç Savaş 2 Kapımızda!