in ,

Black Mirror Kitap Olarak Geliyor

Gelişen teknolojinin hayatımız üzerinde oluşturabileceği olumsuz etkileri kendine has ve çarpıcı bir üslupla sunan televizyon dizisi Black Mirror, kitap olarak raflara gelmeye hazırlanıyor.

black mirror
- Reklam -
- Reklam -

Black Mirror 2011 yılında ilk kez yayınlandığında büyük bir patlama yapmamış ama kendine sağlam bir hayran kitlesi edinmişti. Gelişen teknolojiyle değişen toplumsal yaşamın olumsuz noktalarına odaklanan dizi, bunu kendine has sert bir üslupla yapıyor ve söyleyeceklerini en ağır şekilde ifade etmekten de çekinmiyordu. Yıllar içinde popülaritesi gittikçe artan dizi en sonunda Netflix ile anlaşarak hayran kitlesini genişletmişti.

Serinin yaratıcısı Charlie Brooker Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Black Mirror için bir kitabın duyurusunu yaptı. Kitabın “yüksek teknolojili kağıt” formatında hazırlandığını belirten Brooker, tıpkı dizide olduğu gibi kitapta da her bölümün farklı yazarlar tarafından kaleme alınacağının sinyallerini verdi, ancak şu an için bu yazarların kim olduğuna dair bir bilgi yok.

- Reklam -

Şimdiden ön siparişe açılan kitabın 22 Şubat 2018‘de piyasada olması bekleniyor.

black mirror ktp

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tanri olmak zor is ust

Bilimkurgu Klasikleri Dizisi’nde 23. Adım: Tanrı Olmak Zor İş

Kuzeyin Derinliklerine Giden Dar Yol - Çevirmenin Çemberi - Richard Flanagan

Çevirmenin Çemberi: Kuzeyin Derinliklerine Giden Dar Yol