in

“Dune Tanrı İmparatoru” Ön Siparişe Açıldı!

Bilimkurgu Klasikleri kapsamında yayınlanan Dune Serisi’nin çok beklenen dördüncü kitabı ufukta göründü.

dune tanri imparatoru ust
- Reklam -
- Reklam -

Frank Herbert’ün dünyaca ünlü bilimkurgu şaheseri Dune’un uzun bir süredir heyecanla beklediğimiz dördüncü cildi Dune Tanrı İmparatoru (God Emperor of Dune) kısa bir süre önce İthaki Yayınları tarafından ön siparişe açıldı.

Serinin üçüncü cildi olan Dune Çocukları’ndan üç bin yıl kadar sonrasını konu alan roman, Tanrı İmparator II. Leto’nun başından geçenleri konu alıyor. İthaki Bilimkurgu Klasikleri dizisi kapsamında bizlerle buluşan kitabın arka kapak yazısı şöyle:

dune tanri imparatoru 1Bilimkurgu edebiyatının en mühim anlatılarından biri olan Dune efsanesi dördüncü kitap Dune Tanrı İmparatoru ile devam ediyor.

- Reklam -

Dune Çocukları’ndaki olayların üzerinden üç bin yıldan fazla geçmiştir. Dune artık çok farklı bir gezegendir. Fakat değişmeyen bir şey var: Dune’un Tanrı İmparatoru II. Leto.

- Reklam -

Dune adıyla bilinen Arrakis gezegeninden evreni kontrol eden Tanrı İmparator II. Leto, evrene daha önce tatmadığı uzunlukta bir barış getirmişti. Fakat son yaklaşıyordu. İnsanlığın evrimini ve geleceğini tayin edebilecek tek kişi olan Tanrı İmparator II. Leto nihai zaferine ulaşmak için çok büyük bir fedakârlıkta bulunmalıydı…

Çevirisini Dost Körpe‘nin, editörlüğünüyse Yosun Erdemli‘nin üstlendiği 512 sayfalık eser şu anda ön siparişte, dağıtıma çıkma tarihiyse 6 Ekim olarak görünüyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul kukla festivali 20

20. Uluslararası Kukla Festivali Ekimde Sanatseverlerle Buluşuyor

sevgili salak ust

“Sevgili Salak” Yeniden Bizlerle