in

Ejderha Mızrağı “İkizlerin Zamanı” ile Devam Ediyor!

İthaki Yayınları, Ejderha Mızrağı serisinin yeni baskılarına hız kesmeden devam ediyor! Sırada Efsaneler Üçlemesi’nin ilk kitabı var.

ikizlerin zamani ithaki ust
- Reklam -
- Reklam -

Bildiğiniz gibi İthaki Yayınları, baskısı çoktan tükenmiş olan Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar serilerini yavaş yavaş yeniden basacağını duyurmuştu. Bu yolda Ejderha Mızrağı‘nın ilk üçlemesi olan Ejderha Mızrağı Destanı‘nı geçtiğimiz aylarda tek celsede basıvermişti.

Şimdiyse önümüzde Efsaneler Üçlemesi‘nin ilk kitabı olan İkizlerin Zamanı var. Sırayla bu zamana kadar yayımlanan ana seriyi tamamlayıp sonrasında da Krynn‘den yeni kitaplara geçmek isteyen İthaki Yayınları‘nın ısrarlı duruşu bizleri heyecanlandırmaya yetiyor da artıyor bile.

Şu an ön siparişte olan İkizlerin Zamanı, 18 Kasım‘da raflardaki yerini alacak.

- Reklam -

Üstat Çiğdem Erkal İpek‘in çevirisiyle devam eden serinin bu kitabının arka kapağına gelin hep birlikte bakalım:

ikizlerin-zamani-ejderha-mizragiPalanthas’taki korkunç Yüksek Büyücülük Kulesi’nde, etrafı kötülüğün isimsiz varlıklarıyla çevrili, yapayalnız kalmış Raistlin, karanlığı fethetmek ve onu kontrolü altına almak için plan yapıyordu.

Paladine’ın güzel ve sadık rahibesi Cyrsania ise inancının gücüyle Raistlin’i karanlıktan kurtarmak niyetindeydi. Fakat büyücünün karanlık planlarından habersizdi ve Raistlin onu ince ince dokuyup planladığı tuzağına yavaşça çekmekteydi.

- Reklam -

Plandan haberi olan Caramon, kardeşinin ruhunu kurtarmak için kender Tasslehoff ile birlikte Afet’ten önceye, Istar’ın talihsiz şehrine doğru zamanda bir yolculuğa çıkacaktı.

Efsaneler Üçlemesiİkizlerin Savaşı ve İkizlerin Sınavı ile devam edecek. Serinin devam kitaplarına dair henüz için bir tarih açıklaması yapılmadı.

Margaret Weis ve Tracy Hickman ikilisinin kaleme aldığı en heyecan verici üçlemelerden biri olan Efsaneler Üçlemesi‘nin yeni baskısının duyurulduğu bugünlerde; fantastik edebiyatseverler sevinmeye devam edecek gibi görünüyor! Krynn‘in büyülü dünyasıyla tanışmak ya da Krynn‘e yeniden geri dönmek için gerçekten güzel bir zaman.

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cam kilic ust

Kızıl Kraliçe Serisi, Cam Kılıç ile Devam Ediyor

hiclikten gelen kiz ust

Hiçlikten Gelen Kız: Kıyamet Sonrası Türünde Takdire Değer Bir Eser