in

Yerli Bilimkurgu Yazarlarımızdan Olcay Şeker’den Yeni Roman

“Hiçbir Zamana Ait Olmayan Adam”ın kendini arayış hikayesi raflarda.

hicbir zamana ait olmayan adam ust
- Reklam -
- Reklam -

Cinius Yayınları’ndan çıkan 7 Pencere isimli bilimkurgu romanıyla çağdaş edebiyat dünyamıza giriş yapan Olcay Şeker, yine aynı yayınevinden çıkan “Hiçbir Zamana Ait Olmayan Adam” ile son çalışmasını da okurlarının beğenisine sundu.

Beşinci kitabını çıkaran Olcay Şeker genelde gizem, gerilim, psikolojik gerilim ve bilimkurgu konularına ağırlık vererek bu konularda okuma yapmayı sevenlere iyi bir yerli alternatif sunuyor. Bunların yanında yazarın kalbinden dökülen dizeleri sıraladığı Düşlerimden Dökülenler adlı bir de şiir kitabı var.

Yazarın son romanı olan “Hiçbir Zamana Ait Olmayan Adam”ın tanıtım bülteni şu şekilde:

- Reklam -

hicbir zamana ait olmayan adamSonsuza kadar sevdiğiyle olabilmek için, sonsuza kadar ölmeyi seçmişti.

Gözlerini her açtığında farklı bir yer ve zamanda olduğunu gören, ancak ismi ve oraya ait olmadığı dışında kendisine ve geçmişine dair hiçbir şey hatırlamayan bir adam…

- Reklam -

Rüyalarında gördüğü yabancının yardımıyla kendisini ve ait olduğu yeri bulmaya çalışırken, bir yandan da hayatta kalmaya çalışan Phil Toronoski’nin gizemli ve sürükleyici macerasına hazır mısınız?

Eğer siz de Şeker’in kendini hiçbir yere ve zamana ait hissedemeyen karakterinin bir aidiyet arama serüveninde ona eşlik etmek istiyorsanız romanı en yakın kitapçıdan temin edebilirsiniz.

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

rothfuss myth or monster

Patrick Rothfuss İle “Myth Or Monster”

george clooney

Madde 22 Dizisi Ufukta Göründü! Başrolde George Clooney Var