in

Karanlık Yılbaşı Öyküleri’ne Hazır Olun

Yerli korku edebiyatının önemli isimlerinin buluştuğu Karanlık Yılbaşı Öyküleri, Bilgi Yayınevi etiketiyle raflardaki yerini alıyor.

karanlik yilbasi oykuleri ust
- Reklam -

Yerli korku edebiyatımızdan Özlem Ertan, Mehmet Berk Yaltırık, Demokan Atasoy, Funda Özlem Şeran, Uğur Batı, Işın Beril Tetik,  Alper Kaya, Orkide Ünsür ve Galip Dursun gibi isimlerin bir araya gelerek kaleme aldıkları Karanlık Yılbaşı Öyküleri: Aralıktan Sızan Karanlık, ürkütücü ve gerilim dolu atmosferiyle bizi oldukça korkutacak gibi gözüküyor.

Herkes için farklı bir anlam ifade eden yılbaşı gecelerini karanlık öykülerinin içine alan bu kitabın arka kapak bülteni ise şu şekilde:

karanlik yilbasi oykuleriHer Aralık ayının sonunda yeni bir yıla girecek olmanın heyecanı ve sevinci içinde tatlı bir telâş görünür dünyanın her yerinde. Ama her şey görünenden ibaret değildir.

- Reklam -

Kimi için tüm ailenin bir araya geldiği bir toplantıdır yılbaşı, kimi için arkadaşlarla bir ev partisi, şehrin meydanında patlayan havai fişeklerdir kimi için, kimi için romantik bir akşam yemeği, eğlence, yeni dilekler, yeni umutlar… Herkes için öyle değil oysa… Karanlığı da var bu dünyanın, kuytuları var… Her insanın içindeki karanlık kadar…

Özlem Ertan, Mehmet Berk Yaltırık, Kubilayhan Yalçın, Demokan Atasoy, Gülbike Berkkam, Uğur Kılınç, Funda Özlem Şeran, Uğur Batı, Murat Baykan, Işın Beril Tetik,  Alper Kaya, Orkide Ünsür ve Galip Dursun’un elinden çıkan karanlık öyküler,  yarattıkları tekinsiz ve gerilimli atmosfer ile içinizi ürpertecek.

- Reklam -

Karanlık Yılbaşı Öyküleri sizi gizem, gerilim ve korku dolu sayfalarıyla konfetilerle süslü yılbaşı telaşının ötesindeki gizemli öykülere davet ediyor.

Kapak tasarımı Candan İşcan tarafından yapılan eser, bugünden (15 Aralık) itibaren tüm internet mağazalarında ve raflarda yerini alacak. Türün severlerine duyurulur!

Zeynep Hantik

Boş zamanlarında çizimler yapıp, öyküler yazan bir okurum. "Madem ki her şeyin sonu gözyaşı olacak, en azından istediğimi yapmalıyım," diyen Rothfuss'a olan sevgimin sonsuz, söylediği sözü çok fazla benimsemiş olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Fantastik, bilimkurgu ve bilgisayar oyunlarına olan ilgim her geçen gün artmakta, bunlar hakkında konuşup tartışabildiğim bir yerde olduğum için son derece mutlu yaşamaktayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Lanark Alasdair Gray

Lanark: Bir Tuhaf Kurgu

golgeli oykuler ust

Mehmet Berk Yaltırık’tan Korku Öyküleri: Gölgeli Öyküler