in

Kayahan Demir’in Yeni Kitabı Raflarda

Korku & Gerilim yazarlarımızdan Kayahan Demir’in yeni kitabı “Kefensizler Mezarlığı” kısa bir süre önce raflardaki yerini aldı.

kefensizler mezarligi ust
- Reklam -
- Reklam -

Korku Kampı, Ölüm Şifresi ve Karanlık Kitap isimli romanlarıyla tanınan yerli yazarlarımızdan Kayahan Demir’in yeni kitabı “Kefensizler Mezarlığı” da yine korku ve gerilim türlerini sevenlere hitap ediyor.

İlk olarak Aralık 2012’de, Aylık Öykü Seçkisi‘nin Mezarlık teması için yazılan bir öykü olarak ortaya çıkan “Kefensizler Mezarlığı” çok sevilmiş, böylece roman olma adımında ilk adımını atmıştı.

Aynı zamanda FABİSAD derneği üyelerinden biri olan Kayahan Demir’in yeni kitabının konusu ise kısaca şöyle:

- Reklam -

kefensizler-mezarligiDört astronomi öğrencisi İstanbul’dan Harran’a giderken, terk edilmiş virane bir evde başlarına geleceklerden habersizdir…

Seneler önce bu evde ve karşısındaki lanetli mezarlıkta yaşanan korkunç olayları ancak evdeki çekmecede buldukları gizemli bir defterde yazılanları okuyarak öğrenirler. Böylece kendilerini geçmişte saklı kalmış bir kâbusun da içinde bulacaklardır.

- Reklam -

Onlar için artık tek bir kurtuluş yolu vardır; Kefensizler Mezarlığı’nın sakinleriyle yüzleşmek…

Kitap, Carpe Diem Yayınları etiketiyle okurlarla buluşacak. Yayınevinin “Videolu Kitaplar” serisinden çıkan eserin içinde bulunan QR kodu sayesinde dilerseniz okurken konuyla alakalı videoları da izleyebilecek ve atmosferi daha iyi hissedebileceksiniz.

Yazarın yeni kitabına ek olarak eski kitaplarını da imzalatmak isteyenler 20 Kasım günü saat 14.00’te Carpe Diem standında yapılacak imza törenine katılabilirler.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sıcak Kafa Afşin Kum

Yerli Bilimkurgu “Sıcak Kafa” April Yayıncılık Etiketiyle Bizlerle

Marvels

Marvels: Adı Gibi Mucize Bir Başyapıt