in

“Mahşer” ve “O” Ciltli Olarak Piyasaya Çıktı

Yıllardır Stephen King romanlarını dilimize kazandıran Altın Kitaplar, Stephen King’in en sevilen eserlerinden ikisini, “O” ve “Mahşer”i şimdi de ciltli olarak satışa sundu.

stephen king mahşer o
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King‘in ülkemizdeki hayranları tarafından Change.org‘da başlatılan “Stephen King Kitaplarını Ciltli İstiyoruz” kampanyası işe yaradı ve Altın Kitaplar, en çok oy alan iki kitap olan “O” ve “Mahşer” romanlarının tam metin baskılarını ciltli olarak piyasaya sundu.

King’in artık klasikleşmiş romanları olan “O” ve “Mahşer”in ciltli baskıları, ilk kez okuyacak olanlar için güzel olduğu gibi, eserleri daha önce okumuş olan King hayranlarının da kütüphanelerinde bulundurmak isteyecekleri kitaplar olarak satışa sunuldu.

Çevirisi Oya Alpar tarafından yapılan 1064 sayfalık “O”nun tanıtım bülteni şöyle:

- Reklam -

BİR GERİLİM DESTANI

- Reklam -

Küçük bir Amerikan kasabası olan Derry’yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon
mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren esrarengiz bir yaratığın varlığıdır. Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp
ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin
olmuş, yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gömdükleri kâbusları, yıllar sonra yeniden gerçeğe dönüşmüştür… Stephen King’in yazımını dört yılda tamamladığı ölümsüz başyapıtını okurken tam da Daily Express’in tarif ettiği gibi, O’nun karanlık dünyasında yaşadığınızı zannedeceksiniz.

Dilimize Canan Kim tarafından kazandırılan ve 1080 sayfa olarak rafladaki yerini alan “Mahşer”in tanıtım bülteni ise şöyle:

“Mahşer, macera, aşk, kehanet, alegori, fantazi ve realizm öğeleriyle harmanlanmış harika bir roman.”
The New York Times Book Review

Biyolojik denemeler yapılan bir kuruluştan kaçan biri, kısa süre sonra domino etkisiyle insanların yüzde doksan dokuzunu yok edecek mutasyona uğramış ölümcül bir grip mikrobunu yaymaya başlar. Hayatta kalmayı başaran korku ve şaşkınlık içindeki bir avuç insan kendilerini kurtaracak bir lider arayışı içine girer. Ve iki aday ortaya çıkar… Colorado’da bir halkevi kurmakta ısrar eden 108 yaşındaki hayırsever rahibe Abagail ve kötülükten başka bir şey düşünmeyen, kargaşadan mutlu olan şiddet yanlısı “kötü adam” Randall Flagg… Yalnızca düşlerde var olabileceğini sandığımız karanlık bir hikâye…

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

vahsi kartlar 2 ust

Vahşi Kartlar Televizyon Dizisi Oluyor

Okur Korkuları Dosyası

Okur Olarak En Büyük Korkularımız