in

Olcay Şeker’in 3. Kitabı “Avcı” Raflardaki Yerini Aldı

Son dönemin üretken yazarı Olcay Şeker, gerilim türündeki yeni romanı “Avcı”yla tekrar okurların karşısına çıkıyor.

Avcı - Olcay Şeker
- Reklam -
- Reklam -

Olcay Şeker, fantastik ve bilimkurgu türlerini tek potada eriten ilk romanı 7 Pencere ve gerilim türündeki ikinci romanı Kasaba‘dan sonra tekrar okurların karşısına çıkıyor. Yazarın ikinci kitabı gibi gerilim türünde olan “Avcı“, özellikle türü sevenleri ve “bizden” bir şeyler okumak isteyenleri tatmin edecek gibi görünüyor.

Avcı – Olcay Şeker | Arka Kapak Tanıtımı

Artvin Ardahan yolu üzerinde, Şavşat mevkiinde, soğuk ve karlı bir Ocak günü sabahında seyahat eden Emel-Orhan Sezer çiftinin otomobili uçurumdan aşağı avciyuvarlanır ve çift ağır yaralanır. 8 yaşındaki oğulları Kaan ise yara almadan kurtulmuştur. Ailenin hayatta kalma mücadelesi kolay olmayacaktır çünkü civarda çok fazla aç kurt bulunmaktadır.
Şavşat’ın karlı dağlarında kayıp bir Alman kurdu köpek, kendisini sahibinden çalıp kaçıranlardan kurtulmuş, geri dönüş yolunu aramaktadır. Karşısına çıkan yabani hayvanlarla, açlık ve soğukla olan mücadelesi köpeğin yolunun kaza yapan Sezer ailesi ile kesişmesini sağlayacaktır.

Kendisini geçmişin acı dolu ve unutulması gereken anılarından kurtarmak için bir dağ kulübesinde yaşamaya başlayan AVCI, kendi iç sesi ile kavgalı biridir. İntikam ve nefret duygularıyla boğuşan adamın Şavşat dağlarında soğuk ve karlı bir Ocak ayında karşısına çıkacak her şeye karşı bir planı bulunmaktadır.

- Reklam -

Baştan sona gizem, gerilim, heyecan dolu bu hikayeyi okurken av ve avcının gerçekte kim olduğunu asla bilemeyeceksiniz.

- Reklam -

220 sayfalık gerilim romanı Avcı, yazarın önceki kitapları gibi Cinius Yayınları etiketi taşıyor.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye Hikâyelerini Anlatıyor - Nazım Hikmet

Nazım Hikmet’in Anısına Hazırlanan “Türkiye Hikâyelerini Anlatıyor” Çıktı

Hareketli Resimler - Terry Pratchett

Diskdünya 10: “Hareketli Resimler” Çıktı!