in

Pastoralya Çok Yakında Yeniden Raflarda

George Saunders’ın baskısı bir süredir bulunmayan öykü kitabı Pastoralya yeniden basılıyor.

George Saunders - Pastoralya
- Reklam -
- Reklam -

İkna Ulusu, Phil’in Dehşet Verici Kısa Saltanatı ve Aralığın Onu kitaplarıyla tanıdığımız George Saunders’ın bir süredir baskısı bulunmayan öykü kitabı Pastoralya yenilenmiş kapağıyla yeniden basılıyor.

Kitap daha önce önce birkaç farklı yayınevi tarafından birer kere daha basılmıştı. Son baskısı ise yazarın diğer eserlerini de kataloğunda bulunduran Delidolu’dan geliyor. O kapaklar da görülmeye değer doğrusu.

Yayınevi haberi Facebook sayfasından şöyle paylaştı:

- Reklam -

“Dünyanın yaşayan en iyi öykücülerinden sayılan George Saunders’ın kaybedenlerin trajikomik hikâyelerini kaleme aldığı Pastoralya’sı çok yakında Delidolu etiketiyle raflarda!”

İsterseniz gelin hep beraber kitabın tanıtım yazısına göz atalım.

George Saunders – Pastoralya | Arka Kapak Tanıtımı

Kaybedenlerin trajikomik hikâyeleri

- Reklam -

pastoralya-delidoluGeorge Saunders, Pastoralya’da tema parklardan kişisel gelişim seminerlerine, striptiz kulüplerinden depresif berberlere, birbirinden yalnız ve özgün karakterleri kullanarak hem tüketim toplumunu ve kapitalizmi eleştiriyor hem de çocukluk anılarının ağır yükünün hayat boyunca yanımızda ayrılmadığını hatırlatıyor. Saunders ritmi yüksek üslubuyla yine okurunu felce uğratmayı başarıyor.

“Anlattığı hikâyeler, şu yaşadığımız günleri atlatmak için tam da ihtiyacımız olan türden.”
– Thomas Pynchon (Ödüllü roman ve öykü yazarı)

“Hem acı hem komik… Saunders’ın küçük alaycı dürtüşleri keskin, korkutucu ama aynı zamanda hüzünlü ve beklenmedik derecede dokunaklı.”
– The Guardian

“Okuduğum en komik kitaplardan biri…”
– Glasgow Herald

Çevirisini Niran Elçi’nin, düzeltisini Ümit Mutlu’nun, editörlüğünü Ayşegül Utku Günaydın’ın, kapak tasarımınıysa Burak Tuna’nın üstlendiği kitap bu çarşambadan itibaren tüm kitapçılardaki yerini alacak.

George Saunders bizim de severek takip ettiğimiz bir yazar. İkna Ulusu incelemesine buradan, Phil’in Dehşet Verici Kısa Saltanatı incelemesine buradan ve Aralığın Onu tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz.

Hem Pastoralya hem de diğer George Saunders kitapları hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Efe Sarıtunalı

2001 Manisa doğumluyum. İzmir Fen Lisesi'nde okuyorum. Çizgi roman okur ve günü geldiğinde yazabilme hayali kurarım. En büyük tutkularım kitaplar (özellikle bilimkurgu, fantastik veya polisiye) ve bilgisayarım. İleride yazılım mühendisi olmak ve bilgisayar oyunları yapmak istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yabani 04

Yabani Dergi’nin Dördüncü Sayısı Huzurlarınızda

nommo awards

Afrikalı Spekülatif Kurgu Ödülleri Başlıyor