in

Percy Jackson Bu Defa Öyküleriyle Bizlerle!

Percy Jackson ve Yunan Kahramanları bize Percy’nin ağzından Yunan kahramanlarının öykülerini anlatıyor.

percy jackson yunan kahramanlari ust
- Reklam -
- Reklam -

Nasıl ki Harry Potter pek çok genç okurun hayatında bir dönüm noktası olmuş ve fantastik edebiyata adım atmasını sağlamışsa, Percy Jackson ve Olimposlular da yine aynı okur grubunun mitolojiye olan ilgisini tetiklemişti.

Yazar Rick Riordan, öncelikle Yunan mitolojisi ile çıktığı yola daha sonra Roma, Mısır ve İskandinav mitolojileriyle, farklı seriler aracılığıyla devam etmişti. Şimdiyse köklerine dönme vakti.

Percy’nin macerasını Doğan ve Egmont Yayıncılık aracılığıyla okumuş ve tamamlamıştık. Ama şimdi boşlukları doldurma ve yepyeni, soluksuz öyküleri tatma vakti. Percy Jackson ve Yunan Kahramanları öykü derlemesi de tam olarak bunun için burada.

- Reklam -

Eserin tanıtım metnine beraber bakalım:

Percy Jackson: Yunan Kahramanları

Percy Jackson bu sefer de Yunan kahramanlarının süper iç karartıcı ve birbirinden garip öykülerini anlatıyor!

percy-jackson-yunan-kahramanlariKim kesti Medusa’nın kafasını? Kim dişi bir ayı tarafından büyütüldü? Kim Pegasus’u evcilleştirdi? Ve ne oldu şu Altın Post’a? Bu soruların yanıtlarını ancak bir yarı-tanrı verebilir ve Percy Jackson, Perseus’un, Atalanta’nın, Bellerophon’un ve diğer önemli Yunan kahramanlarının maceralarını anlatmak için tekrar karşınızda!

- Reklam -

Okuyucuların Percy’den bekleyeceği şekilde eğlenceli bir tarzda yazılmış bu hikâyeleri Rick Riordan’ın sadık takipçileri ve bir kahramana ihtiyacı olan herkes kesinlikle okumalı.

“Benim başımdan da bazı kötü olaylar geçti geçmesine ama size anlatacağım kahramanların hikâyeleri tam anlamıyla eski toprak kötü şans vakaları. Bu kahramanlar daha önce kimsenin batırmadığı yerlerde on numara beş yıldız batırdılar…”

Doğan ve Egmont Yayıncılık‘ın bastığı Brandon Sanderson kitapları olan Steelheart ve Firefight kitaplarının çevirisinden tanıdığımız Taylan Taftaf, bu kitapta da çevirmen koltuğunda bizleri karşılıyor.

Serinin hayranlarına duyurulur.

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

borges

Babil Kitaplığı’nın 11 ve 12’nci Kitapları Raflarda

jbc ekim 2016

JBC Yayıncılık’tan Üç Bomba Daha