in

Sissoylu Serisi “Kanun Alaşımı” ile Devam Ediyor!

Çağımızın en üretken fantastik yazarlarından Brandon Sanderson’un sevilen serisi Sissoylu Üçlemesi’nden sonrasını anlatan “Kanun Alaşımı” raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

kanun alaşımı kapak
- Reklam -
- Reklam -

Kozmer adını verdiği evreninde birbirinden farklı ve güzel seriler yaratan Brandon Sanderson’ın en sevilen serilerinden biri olan Sissoylu Üçlemesi, “Kanun Alaşımı” ile devam ediyor. Sissoylu üçlemesinde yaşanan olayların 300 yıl sonrasını anlatan Kanun Alaşımı gökdelenlerin, elektrik enerjisinin ve trenlerin yer aldığı bir Scadrial portresi çiziyor.

Kitabın tanıtım bülteni şöyle:
Sissoylu Üçlemesi’nde yaşanan olayların ardından üç yüz yıl geride kaldı ve hem bilimde hem de teknolojide önemli gelişmeler yaşandı.  Trenleri, elektrik enerjisi ve hatta yeni yeni boy kanun alasimigöstermeye başlayan gökdelenleriyle, Scadrial artık modern zamanların eşiğinde.

Ancak tüm bu heyecan verici gelişmelere rağmen, büyü bu dünyanın kaderine etki etmeye devam ediyor. Yabanlar adı verilen uzak diyarlarda adalet ve düzen sağlamaya çalışanlar için, Allomansi ve Ferusimya âdeta vazgeçilmez.

- Reklam -

Bu kişilerden biri, Allomansi ile metalleri İten ve arzu ettiğinde, daha ağır ya da hafif olabilmek için Ferusimya kullanan Waxillium Ladrian ve o, az rastlanan bir Çiftsoylu. Yabanlar’da geçen yirmi yılın ardından, Wax şimdi silahlarını kaldırmak ve soylu bir Ev’in başındaki kişiye düşen zorunlu görevleri üstlenmek zorunda.

Acaba etkileyici yapıları ve iki yanı dizi dizi ağaçlarla süslü ve şık yollarına rağmen, bu şehir Yabanlar’dan daha tehlikeli bir yer olabilir mi?

 

- Reklam -

“Sanderson, bu türün en başarılı yazarlarından biri olduğunu göstermeye devam ediyor.”

Library Journal

“Kısmen Sherlock Holmes kısmen X-Men olarak adlandırılabilecek bu roman, okuyucularına heyecan dolu bir okuma vadediyor.”

Publishers Weekly
Akılçelen Kitaplar etiketiyle raflarımıza gelecek olan kitabın çevirisi Utku Tönel imzası taşıyor.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

beren meets luthien by robleskazeppelin

Lúthien: Tolkien’in Amansız Elf Prensesi | Bölüm 1

Tahran kitap bahcesi

İran, Dünyanın En Büyük Kitabevine Ev Sahipliği Yapıyor!