in

Steelheart 3: Calamity Ön Siparişte

Brandon Sanderson’ın sevilen genç-yetişkin serisi Reckoners’ın merakla beklenen üçüncü kitabı yakında bizlerle.

calamity ust1
- Reklam -
- Reklam -

Steelheart’la başlayan, Firefight’la devam eden Reckoners serisinin üçüncü cildi Calamity, Dex Kitap etiketiyle raflardaki yerini almaya hazır!

Yaşanan bir felaketin ardından sıradan insanların Epikler adlı süper kötülere dönüştüğü, onlara sadece yine çeşitli güçlere sahip asilerin karşı koyabildiği bir dünyayı konu alan seri, her ne kadar genç okurlar için kaleme alınmış olsa da Sanderson’ın en sevilen işleri arasında yer alıyor.

Yurtdışında geçen yılın şubat ayında raflardaki yerini alan üçüncü kitabın konusu şöyle:

- Reklam -

calamityİçindeki güce tutun…

Epikler, Calamity gökyüzünü alevlere boğduğunda doğmuştu. David’in kaderi de o gece yazıldı; hep savaşacaktı. Steelheart babasını öldürmüştü. Firefight kalbini çalmıştı.

Ve şimdi Regalia en yakın müttefikini en tehlikeli düşmanına dönüştürdü. David, Asilerin lideri Prof’un sırrını saklamayı başarıyor, karanlığın gölgelerinde kaybolsa da. Ama Obliteration’la yüzleşmek, David için bile çok zor. Ve herkes geri dönüş olmadığına emin. Ama herkes yanılıyor olabilir mi? Epikler için kefaret mümkün mü? Megan bunu kanıtlayacak mı? Ve David en güçlü Yüksek Epik’in karşısına çıkınca neler olacak?..

- Reklam -

Yeni neslin en büyük fantastik yazarı olarak kabul edilen Brandon Sanderson anti kahramanların destanını yazmaya devam ediyor.

Asiler, Steelheart ve Firefight’tan sonra Calamity ile savaşlarını sonlandırıyor. Şimdilik…

Çevirisini serinin daha önceki kitaplarında olduğu gibi Taylan Taftaf’ın üstlendiği 508 sayfalık Calamity şu anda ön siparişte, şubat ayı içerisinde de tüm kitapçılarda… Keyifli okumalar dileriz!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

patrick rothfuss

Patrick Rothfuss Üçüncü Kitabı Hakkında Konuştu

tepe fırat yaşa inceleme

Tepe: Avcı Nun’un İzinde Bir Çizgi Yolculuk