in

Stephen King’in “Son Nöbet”i Artık Türkçe

Bill Hodges Üçlemesi’nin üçüncü ve son cildi Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

son nobet king ust
- Reklam -
- Reklam -

Korku ve gerilim üstadı Stephen King’in 2014’te Bay Mercedes ile başladığı, sonrasındaysa Kim Bulduysa Onundur ile devam ettirdiği polisiye serisi Bill Hodges Üçlemesi, üçüncü ve son kitabı Son Nöbet ile Türk okurlarla buluşmaya hazır.

King’in kaleme aldığı 55. roman olma özelliği taşıyan kitap, Mercedes Katili ile emekli polisimiz Bill Hodges arasındaki amansız takibi bir nihayete erdiriyor. Roman yurtdışında ilk kez 2015 yılında yayımlanmış ve hem Edgar Ödülü’ne hem de Goodreads Okur Ödülleri’ne layık görülmüştü.

Son Nöbet’in arka kapak yazısı şu şekilde:

- Reklam -

son nobet kingAMERİKA’NIN EN BÜYÜK HİKÂYE ANLATICISINDAN YİNE OLAĞANÜSTÜ BİR ROMAN.

“Mercedes Katili” geri döndü. Bu kez düşmanlarını intihara sürükleyip intikam almayı planlıyor. Bill Hodges ve Holly Gibney, Brady Hartsfield’i durdurmanın bir yolunu bulmak zorundalar, yoksa kendileri de onun kurbanı olacaklar.

- Reklam -

Stephen King, Bay Mercedes ve Kim Bulduysa Onundur ile süren Bill Hodges üçlemesini dehşet verici bir macerayla sonlandırıyor.

Altın Kitaplar aracılığıyla bizlerle buluşturulan kitabın çevirmeni Esat Ören. Romanın 17 Nisan‘dan itibaren tüm kitapçılardaki yerini alması bekleniyor. Üçlemenin önümüzdeki sonbahardan itibaren dizi film olarak televizyonlarımıza da konuk olacağını hatırlatalım.

Bay Mercedes’le ilgili incelememizi okumak için buraya, Mercedes Katili’nin Bill Hodges’a yazdığı mektubun çevirisi içinse buraya tıklayabilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

daredevill korkusuz

Daredevil: Korkusuz Üç Farklı Kapağıyla Çıktı!

bitmeyen savas ust1

Bitmeyen Savaş: Yaşlı Olmayan Adamın Savaşı