in

Psikolojik Gerilim Romanı ‘Uyurgezer’ Raflarda

Korku-gerilim türünün ünlü Alman yazarı Sebastian Fitzek imzalı Uyurgezer, raflardaki yerini aldı.

uyurgezer ust
- Reklam -
- Reklam -

Pegasus Yayınları, korku-gerilim türünün çok satan eserlerinden biri olan Uyurgezer‘i dilimize kazandırdı. Terapi ve Kıymık adlı kitaplarıyla ülkemizde de tanınan Alman yazar Sebastian Fitzek, sanki kavram yeterince gergin değilmiş gibi, hayal ile gerçeğin arasındaki çizgiyi iyice silikleştirerek konuyu daha da gergin bir hale getiriyor. Kitabın tanıtım bülteni ise şu şekilde.

TAŞINANLARIN BİR SÜRE SONRA DELİRDİĞİ VEYA İNTİHAR ETTİĞİ BİR EV, NEREYE AÇILDIĞI BİLİNMEYEN BİR KAPI VE DEHLİZLERDEN OLUŞAN KARANLIK BİR LABİRENT…

- Reklam -

Leon bir sabah uyandığında, karısının eşyalarını toplayıp kaçarcasına evden ayrıldığını görür. Kadının yüzünde ve kollarında morluklar vardır. Leon’un aklına gelen ilk şey artık geride kaldığına inandığı hastalığı olur: uyurgezerlik. Yoksa yine geceleri ikinci benliği devreye girip insanlara zarar vermeye mi başlamıştır?
Bu soruya bir cevap bulabilmek için uykuya dalmadan önce başına hareket sensörlü bir kamera yerleştirir. Sabah görüntüleri izlediğindeyse dehşete düşer: Yatak odasındaki gardırobun arkasında daha önce hiç görmediği gizemli bir kapı vardır. Onu bilinçaltının en karanlık köşelerine girmeye zorlayan bir kapı…
Hayal ile gerçeği ayıran çizgi bulanıklaştığında, insan kendini, kendisinden bile korkacak bir hale getiren ürkütücü bir kâbusun içinde bulabilir mi?

- Reklam -

“Kâbusunuz olacak bir gerilim. Labirentlerin arasında kaybolacaksınız. Hatta kitabı okuduktan sonra bir daha uyumak bile istemeyebilirsiniz.”uyurgezer
Kirkus Reviews

Eternal Sunshine of the Spotless Mind ile Inception’ın karışımı gibi!”
The Guardian

“Bu kitap Fitzek’in gerilim türünün en büyük yıldızlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.”
Freundin

“Fitzek uzun süre akıllardan çıkmayacak bir gerilim yazmış.”
Publishers Weekly

“Fitzek’in gerilimleri nefes kesici. Her an her şeyle karşılaşabilirsiniz.”
Harlan Coben

“Muhteşem bir psikolojik gerilim.”
The Times

“Muazzam… Kitabı bir an bile elinizden bırakabilirseniz, hayranlık uyandıracak derecede disiplinli birisiniz demektir. Uyurgezer, ilk sayfasından son kelimesine kadar size nefes almayı unutturacak harika bir psikolojik gerilim.”
Booksectionde

Ebru Akyürek Ersin tarafından dilimize kazandırılan 312 sayfalık kitap, özellikle psikolojik gerilim sevenler tarafından en azından bir göz atılmayı hak ediyor.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

black company ust

Karanlık Fantazya Serisi “The Black Company” Televizyona Uyarlanıyor

aghartali ust

Nehrin İki Yakası İkinci Kitabıyla Kaldığı Yerden Devam Ediyor